X

Trump ‘o face praf’ pe Nancy Pelosi: ‘Rugaţi-vă pentru ea, este o persoană foarte bolnavă!’

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus miercuri despre şefa Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, că este “bolnavă”, după ce o catalogase ca fiind un om politic “de mâna a treia” în cadrul unei reuniuni tensionate la Casa Albă pe subiectul Siria, transmite EFE, potrivit agerpres.

Citește și: Locuitorii din California vor fi anunțați ÎNAINTE de cutremur

“Nancy Pelosi are nevoie de ajutor urgent! Fie e ceva în neregulă cu ea, la “mansardă”, fie pur şi simplu nu-i place măreaţa noastră Ţară. A făcut o cădere nervoasă totală azi la Casa Albă. A fost foarte trist de văzut. Rugaţi-vă pentru ea, este o persoană foarte bolnavă!”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

În alt tweet, Trump evocă aceeaşi cădere nervoasă a democratei alături de o imagine cu aceasta în picioare şi arătând spre preşedinte la întâlnirea de la Casa Albă de miercuri, o imagine pe care şefa Camerei Reprezentanţilor a preluat-o rapid ca fotografie de copertă a contului său de Twitter.

Citește și: Trump îi scrie lui Erdogan: ‘Nu fi nebun!’ Președintele american amenință că va DISTRUGE economia Turciei

Postările lui Trump de pe Twitter au venit la câteva ore după ce Pelosi şi alţi lideri democraţi au părăsit brusc o reuniune despre Siria la Casa Albă ca urmare a unor presupuse insulte adresate de Trump preşedintei Camerei.

Tags: Camera ReprezentantilorCasa AlbaDonald TrumpNancy PelosisiriaSUA
Categorii: Știrile zilei