Trump părăsește Irlanda, după un turneu de cinci zile în Europa

Publicat:

Președintele american Donald Trump a părăsit vineri Irlanda, urmând să se întoarcă la Washington după un turneu de cinci zile în Europa, care a inclus o vizită de stat în Marea Britanie și o oprire în Franța pentru a comemora 75 de ani de la Debarcarea în Normandia, potrivit Reuters, scrie mediafax.

Donald Trump și-a petrecut primele trei zile din turneul european în Marea Britanie, pentru o vizită de stat.


Citește și : ONU: Un milion de persoane au părăsit Venezuela în ultimele şapte luni

Donald Trump şi Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, au fost primiţi luni de regina Elizabeth, la Palatul Buckingham, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie. Cei doi au participat la o ceremonie oficială de primire şi un dineu privat.

Marți, președintele american a avut o întâlnire oficială cu prim-ministrul britanic Theresa May și cu mai mulți oficiali britanici.

Theresa May, Donald Trump, Emmanuel Macron și alți lideri occidentali au participat, miercuri, la ceremonia de comemorare a 75 de ani de la Debarcarea în Normandia, desfășurată la Portsmouth, unul dintre punctele de îmbarcare pentru forțele aliate care au invadat Franța aflată în acel moment sub ocupația Germaniei naziste.

Donald Trump a efectuat miercuri după-amiază prima sa vizită în Irlanda în calitate de lider al SUA, unde s-a întâlnit cu premierul de la Dublin, Leo Varadkar, după care s-a îndreptat spre un hotel și teren de golf pe care îl deține pe insulă.

Citește și : Theresa May a demisionat OFICIAL din funcţia de lider al Partidului Conservator

Joi, Președintele american Donald Trump, alături de prim-ministrul britanic Theresa May și președintele francez Emmanuel Macron au participat la evenimentele de comemorare a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia, organizate în Franța. Evenimentele de comemorare la care au participat cei trei lideri marchează evenimentele-cheie din cadrul operațiunii militare, care a început în urmă cu 75 de ani, în data de 6 iunie 1944.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.