X

Trump refuză o altă dezbatere cu Harris

Trump refuză o altă dezbatere cu Harris

Donald Trump a anunţat joi că refuză o nouă dezbatere cu rivala sa democrată Kamala Harris, potrivit unui mesaj postat pe platforma sa Truth Social, relatează AFP şi Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

“Nu va exista a treia dezbatere”, a declarat candidatul republican, care a inclus dezbaterea sa televizată cu preşedintele Joe Biden, în iunie, pe lângă confruntarea sa de marţi cu vicepreşedinta Kamala Harris.

Vezi şi: Cine-l mai înţelege pe Biden? VIDEO – Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el – Stiripesurse.md

Deşi Trump şi-a anunţat performanţa de marţi împotriva lui Harris, şase donatori republicani şi trei consilieri pentru Trump au afirmat că Harris a câştigat dezbaterea în mare parte pentru că Trump nu a reuşit să transmită un mesaj.

Trump refuză o altă dezbatere cu Harris

Dezbaterea a atras 67,1 milioane de telespectatori, potrivit datelor Nielsen.

Harris, vorbind la un miting la scurt timp după postarea lui Trump, a spus: “Cred că le datorăm alegătorilor să avem o altă dezbatere”.

În timp ce Trump a afirmat în postarea sa că sondajele au arătat că a câştigat dezbaterea, mai multe sondaje au indicat că respondenţii cred că Harris s-a descurcat mai bine.

Vicepreşedinta democrată a SUA, Kamala Harris, l-a pus marţi pe republicanul Donald Trump în defensivă într-o dezbatere prezidenţială combativă desfăşurată la postul de televiziune ABC, cu o serie de atacuri privind limitele avortului, pregătirea ei pentru post şi pleiada lui de probleme cu legea, în timp ce ambii candidaţi au căutat să aibă un moment decisiv în aceste alegeri marcate de o luptă strânsă, notează Reuters.

Tags: alegeriDonald TrumpKamala HarrisSUATruth Social
Externe