Trump spune că a încheiat tratamentul pentru COVID-19

Publicat:

Donald Trump spune că a încheiat tratamentul pentru COVID-19, pentru care a fost internat în urmă cu o săptămână. Preşedintele susţine că nu a avut probleme de respiraţie, scrie mediafax.

Preşedintele Donald Trump a declarat, vineri, pentru Fox News, că ​​s-a internat în urmă cu o săptămână la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru că „nu se simţea în putere”, dar a negat că ar fi avut probleme de respiraţie, scrie The New York Times.


Citește și : A doua dezbatere Trump-Biden anulată

Preşedintele Trump a declarat, vineri seară, în primul său interviu televizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, că nu mai ia tratament şi că totul a revenit la normal.

Întrebat care a fost rezultatul ultimului său test pentru COVID, Trump a spus că nu ştie, deoarece a făcut testul în cursul zilei şi nu le-a primit încă.

În cadrul interviului, preşedintele a spus că vrea ca toţi americanii infectaţi cu noul coronavirus să primească gratuit cocktailul experimental pe bază de anticorpi realizat de Regeneron Pharmaceuticals, pe care îl creditează pentru recuperarea sa rapidă.

El nu a explicat cum va face acest lucru, mai ales că producătorul de medicamente nu are încă aprobarea guvernului pentru utilizarea acestuia pe scară largă.

Citește și : OMS îi îndeamnă pe liderii Europei să ia măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care...

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație Grecia își întărește echipele de pompieri în această...

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri Preşedintele rus Vladimir Putin se va întâlni miercuri la Astana...

Tauber va fi apărată în dosarul privind finanţarea ilegală a fostului Partid Șor de un singur avocat

Tauber va fi apărată în dosarul privind finanţarea ilegală a fostului Partid Șor de un singur avocat Marina Tauber va fi apărată în dosarul privind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.