Trump susţine că Mueller a dorit să fie directorul FBI însă el l-a refuzat

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump a lansat un nou atac asupra procurorului special Robert Mueller, cel care a coordonat investigaţia privind posibile legături între Rusia şi echipa de campanie a lui Trump la alegerile din 2016. Preşedintele l-a descris pe Mueller ca fiind o persoană „foarte confuză”, relatează BBC, scrie news.ro.

Trump a afirmat că Mueller a dorit să fie directorul FBI însă a fost refuzat de preşedintele american.


Trump a precizat şi că cei doi au avut o dispută „de afaceri”.

Citește și : Tensiunile dintre Belgrad şi Pristina se ampifică : Premierul Serbiei, persona non-grata în Kosovo

Miercuri, Mueller a subliniat din nou că ancheta sa nu a ajuns la concluzia că Trump ar fi nevinovat privind obstrucţionarea justiţiei. Declaraţiile sale i-au determinat pe unii democraţi să ceară suspendarea din funcţie a lui Trump.

Joi dimineaţă, Trump a declarat la Casa Albă că suspendarea este „un cuvânt murdar şi dezgustător”.

El a afirmat că Mueller a fost un „Never Trumper”, făcând referire la criticii săi din Partidul Republican în timpul campaniei din 2016 şi că investigaţia procurorului a fost „o hărţuire uriaşă a preşedinţiei”.

Chiar înainte să se urce la bordul unui elicopter pentru a se deplasa în Colorado pentru a vorbi în faţa unor absolvenţi ai şcolii militare, Trump a afirmat: „Mueller nu ar fi trebuit numit niciodată. A dorit să fie şeful FBI şi nu a reuşit şi apoi a fost ales ca procuror special”.

Trump a făcut referire şi la o dispută „de afaceri” dintre el şi Mueller.

Într-o postare de pe Twitter de joi, Trump a părut să recunoască pentru prima oară că Moscova a jucat un rol în alegerile din 2016.

Citește și : John Bolton avertizează: Cred că amenințarea din partea Iranului încă există

„Rusia, Rusia, Rusia! Asta e tot ce am auzit la începutul acestei vânători de vrăjitoare .. iar acum Rusia a dispărut pentru că nu am avut nimic de-a face cu faptul că Rusia m-a ajutat”, a scris Trump.

La Casa Albă, el a afirmat, însă: „Nu, Rusia nu m-a ajutat să câştig. Ştiţi cine m-a ajutat? Eu. Rusia nu m-a ajutat deloc”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă

Şapte copii printre cele 49 de persoane care s-au înecat în Rusia în cursul zilei de sâmbătă Şapte copii se numără printre cele 49 de...

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda

Ivan Corșunov a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial Studențesc desfășurat în Olanda Sportivul Ivan Corșunov a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial...

Cutremur de 4,9 pe scara Richter, în Grecia. S-a resimțit și într-o zonă turistică populară

Cutremur de 4,9 pe scara Richter, în Grecia. S-a resimțit și într-o zonă turistică populară Un cutremur cu magnitudinea de 4,9 pe scara Richter a...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.