X

Trump va rosti la Casa Albă discursul din cadrul Convenţiei Naţionale Republicane

Preşedintele american Donald Trump va rosti la Casa Albă discursul său din cadrul Convenţiei Naţionale a Partidului Republican, prevăzută pentru săptămâna viitoare, relatează miercuri dpa, scrie agerpres.

Trump va fi nominalizat oficial drept candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie şi urmează să aibă un discurs de acceptare la finalul celor patru zile ale Convenţiei Naţionale a acestei formaţiuni politice, reuniune ce se va desfăşura online din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și : Situația pandemiei de COVID-19 în Franţa

În timpul unei vizite recente în statul Arizona, Donald Trump a confirmat că se va adresa de la Casa Albă delegaţilor republicani în cadrul Convenţiei. Decizia de a rosti astfel discursul este neconvenţională şi fără precedent în epoca televiziunii.

De asemenea, Trump a promis că discursul va fi unul live, aluzie la Michelle Obama, care şi-a înregistrat în avans discursul difuzat la Convenţia Naţională a Partidului Democrat, ce are loc în aceste zile la Milhaukee, statul Wisconsin.

Tags: ArizonaCasa Albacovid-19Donald TrumpprezidenţialeRepublican
Categorii: Știrile zilei