Turcia: Un turist englez a decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul doi al aeroportului din Dalaman

Publicat:

Un turist englez a decedat marţi căzând de la 15 metri pe aeroportul din Dalaman, în sud-vestul Turciei, după o dispută cu echipajul avionului la bordul căruia urma să călătorească, au relatat miercuri media turce, citate de AFP, potrivit agerpres.

O dispută a izbucnit marţi, din motive necunoscute, între pasagerul britanic de 30 de ani şi personalul navigant din avionul în care se îmbarcase, conform agenţiei de presă Dogan. Pasagerul a fost forţat să părăsească aeronava din motive de securitate.


Citește și : Afganistan: Atac armat asupra Ministerului de Interne; un atacator s-a detonat

Ulterior, acesta s-a aruncat în gol de la etajul doi al aeroportului, de la o înălţime de 15 metri, de la o ieşire rezervată personalului, a adăugată agenţia de presă turcă, avansând varianta unei sinucideri.

Grav rănit, el a fost transportat la spital, unde a decedat, conform Dogan, precizând că o anchetă a fost deschis în acest caz de autorităţi.

Înaintea incidentului, bărbatul a stat timp de trei zile pe aeroport, încercând să găsească bilete pentru a se întoarce în Anglia, potrivit canalului media citat.

Dalaman este un punct de intrare popular în rândul turiştilor britanici în Turcia. Oraşul este situat foarte aproape de mai multe staţiuni balneare precum Marmaris sau Fethiye.

Citește și : Jurnalistul rus Arkadi Babcenko este în viaţă

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.