Twitter îl ajută pe Trump. Lansează o funcţie pe placul preşedintelui american

Publicat:

Utilizatorii care folosesc Twitter într-o manieră compulsivă, deja obişnuiţi cu “salvele” de mesaje pe marginea aceluiaşi subiect, aşa cum procedează de obicei Donald Trump, vor avea în curând posibilitatea de a lega astfel de serii de tweet-uri pentru a forma un “fir” ce va deveni vizibil în integralitate, informează AFP, potrivit agerpres.

Reprezentanţii acestei reţele de socializare au anunţat marţi că au adăugat funcţia “Adăugaţi un alt tweet”, ce permite alcătuirea unui fir de tweet-uri ce vor fi afişate în acelaşi timp. O altă funcţie, “Afişaţi acest fir”, va permite, de asemenea, vizualizarea firurilor de tweet-uri publicate de alţi utilizatori.


Citeşte şi: Israelul îl arestează pe liderul Hamas, Hassan Yousef

“Am remarcat în urmă cu câţiva ani că oamenii creau ansambluri de tweet-uri într-o manieră creativă pentru a partaja mai multe informaţii sau pentru a relata o poveste mai lungă”, a declarat Sansak Reddy, directorul departamentului de produse din cadrul Twitter, într-un articol publicat pe un blog.

“Am văzut această abordare (pe care noi o denumim ‘threading’) ca pe o manieră inovatoare de a prezenta un ansamblu de gânduri compuse din elemente conectate dar distincte”, a adăugat el.

Citeşte şi: GEAMUL unui elicopter militar american A CĂZUT peste o şcoală din Japonia – FOTO/VIDEO

“Rafalele” de tweet-uri, denumite “tweetstorms”, reprezintă adeseori o modalitate pentru utilizatori de a evita constrângerea impusă de lungimea maximală a unui tweet, ce a fost modificată recent – de la 140 la 280 de caractere.

Noua funcţie va fi implementată în următoarele săptămâni, au precizat reprezentanţii companiei Twitter.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Australia interzice exploatarea unui zăcământ de uraniu situat într-un sit al aborigenilor

Australia interzice exploatarea unui zăcământ de uraniu situat într-un sit al aborigenilor Australia a anunţat sâmbătă că interzice exploatarea unuia dintre cele mai mari zăcăminte...

Mituri legate de postul intermitent. Cât de ‘permanentă’ este scăderea în greutate și cum acționează asupra diabetului de tip 2?

Mituri legate de postul intermitent. Cât de 'permanentă' este scăderea în greutate și cum acționează asupra diabetului de tip 2? Postul intermitent este o strategie...

30 de idei de mic dejun proteic. Ce alimente să alegem dimineața și cum le putem combina

30 de idei de mic dejun proteic. Ce alimente să alegem dimineața și cum le putem combina Proteinele conferă aceeași cantitate de energie ca și...

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California Actorul oscarizat Robert Downey Jr. şi-a anunţat sâmbătă, la Festivalul Internaţional...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.