Ucraina a recuperat 49 de cadavre ale unor militari uciși în timpul luptelor cu rușii

Publicat:

Ucraina a recuperat cadavrele unor militari uciși în timpul luptelor cu rușii. Este vorba despre 49 de trupuri care vor fi trimise rudelor , informează mediafax.

49 de cadavre ale unor militari au fost returnate Ucrainei, a anunțat Ministerul pentru Reintegrarea Teritoriilor Ocupate Temporar.


Citește și : China critică ‘supoziţiile nefondate’ dintr-un raport american privind arsenalul nuclear al Beijingului

Acesta a adăugat că 827 de cadavre au fost recuperate de când și-a început activitatea Biroul Comisarului pentru persoanele dispărute în circumstanțe speciale.

„În prezent, împreună cu agențiile de aplicare a legii, facem tot posibilul pentru a găsi trupurile apărătorilor. Se lucrează în mod constant pentru a afla locațiile în care este posibil să se afle luptătorii decedați”, a declarat Oleh Kotenko, care se ocupă de operațiune.

În trecut, Ucraina a negociat cu Rusia schimburi de cadavre ale militarilor. În cadrul operațiunii, 62 de cadavre au fost returnate Ucrainei în octombrie.

Citește și : Xi Jinping se duce miercuri în Arabia Saudită (media de stat)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.