X

Ucraina a reuşit să doboare încă un avion de luptă rusesc

Ucraina a reuşit să doboare încă un avion de luptă rusesc

Forțele ucrainene au doborât un alt avion de atac Su-34, au raportat Forțele Aeriene pe 29 februarie. Su-34 a fost doborât la ora 1 noaptea în direcția est.

Citeşte şi: Serebrian îi ironizează pe separatişti: Putin s-ar putea să „scape o lacrimă” pentru Transnistria – Stiripesurse.md

Rusia a pierdut șapte avioane Su-34 în ultimele 10 zile, potrivit Forțelor Aeriene, care au raportat doborârea a două avioane Su-34 într-o singură zi pe 27 februarie.

Noaptea trecută, trupele rusești au bombardat cartierul Dniprovski din Herson. A fost lovit un bloc de apartamente, potrivit guvernatorului regional Oleksandr Prokudin.

„Un bărbat de 32 de ani a fost lovit în propria casă. A fost dus la spital cu o rană provocată de explozie și o rană la umăr”, a scris Prokudin, publicând imagini cu distrugerile.

Mai mulți membri ai forțelor speciale ucrainene au murit într-un asalt la Tendrivsʹka Kosa, un banc de nisip din Marea Neagră în regiunea Herson, potrivit unor rapoarte. Forțele de operațiuni speciale ucrainene au confirmat decesele, sugerând că cei care au murit au rămas în urmă pentru a se asigura că principalul contingent a scăpat.

Tags: HersonrusiaSU-34ucraina
Război in Ucraina