X

Ucraina ATACĂ Rusia! Şapte oameni au fost răniţi!

Şapte persoane, printre care un copil, au fost rănite în atacuri ucrainene care au vizat luni regiunea rusă Belgorod, frontalieră cu Ucraina, a anunţat pe Telegram guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, citat de AFP, potrivit agerpres.

Loviturile au ţintit mai multe imobile rezidenţiale din districtul Valuisk, a precizat Gladkov.

Citeşte şi: Ucraina: Condamnarea unui judecător pentru corupție pe fundalul unei lupte între facțiunile politice – Black News

”Districtul municipal Valuisk se află sub focul forţelor ucrainene. Potrivit primelor informaţii, şapte persoane au fost rănite, printre care un copil care a suferit o fractură de claviculă”, a scris el, precizând că toate persoanele rănite au fost spitalizate.

Loviturile ucrainene au vizat luni şi două sate din regiunea rusă Kursk, de asemenea frontalieră cu Ucraina, a declarat guvernatorul local Roman Starovoit.

”Forţele ucrainene au lovit în această dimineaţă satele Tiotkino şi Popovo-Lejaci”, fără a face victime, a indicat Starovoit pe aplicaţia Telegram, precizând că loviturile au cauzat întreruperi ale furnizării energiei electrice şi avarierea mai multor automobile.

Citeşte şi: Putin vrea să câştige timp în Ucraina şi speră la realegerea lui Trump în SUA – Black News

La rândul său, guvernatorul Crimeei, Serghei Aksionov, a anunţat luni că două drone au fost doborâte duminică noaptea deasupra acestei peninsule anexate de Rusia în 2014.

Bombardamentele şi atacurile cu drone s-au multiplicat în ultimele săptămâni în regiunile ruse frontaliere cu Ucraina şi în Crimeea, pe fondul contraofensivei ucrainene pe front, notează AFP.

Tags: BelgorodKurskRoman StarovoitrusiaSerghei AksionovTiotkino şi Popovo-LejaciucrainaValuisk
Categorii: Război in Ucraina