Ucraina incendiază un depozit petrolier din sud-vestul Rusiei

Publicat:

Ucraina incendiază un depozit petrolier din sud-vestul Rusiei

Un atac ucrainean cu drone a incendiat sâmbătă noaptea un depozit petrolier din regiunea Kursk din sud-vestul Rusiei, la frontiera cu Ucraina, transmite AFP.

“Trei rezervoare de carburant au luat foc”, a scris duminică pe Telegram guvernatorul regiunii, Aleksei Smirnov, precizând că pompierii au stins deja incendiul şi nimeni nu a fost rănit, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Oficialul a adăugat, potrivit Reuters, că dronele au provocat daune şi la câteva locuinţe. Agenţia nu a reuşit să verifice independent situaţia, iar autorităţile de la Kiev nu au comentat.

Ministerul apărării de la Moscova a afirmat că a interceptat două drone ucrainene lansate spre regiunea Nijni-Novgorod de la est de capitala Rusiei.

La rândul său, Rusia a lovit de multe ori în ultimele luni centrale electrice din Ucraina, provocând pene de curent extinse. Ucrainenii ripostează frecvent atacând cu drone depozite de produse petroliere şi rafinării sau instalaţii energetice din Rusia, în special în regiunile de frontieră.

Niciuna din părţi nu recunoaşte că atacă civili în conflictul declanşat de invazia rusă pe teritoriul ucrainean, începută în februarie 2022.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

De astăzi, intră în vigoare noile formulare aferente asigurării obligatorii RCA

De astăzi, intră în vigoare noile formulare aferente asigurării obligatorii RCA Începând de astăzi, 28 iulie, sunt puse în aplicare formulare noi care vizează asigurarea...

Ministrul francez de interne nu exclude o implicare străină în sabotajul asupra căilor ferate înainte de JO 2024

Ministrul francez de interne nu exclude o implicare străină în sabotajul asupra căilor ferate înainte de JO 2024 Ministrul de interne al Franţei a declarat...

Dispozitive medicale costisitoare, tăinuite de controlul vamal, depistate la vama Leușeni

Dispozitive medicale costisitoare, tăinuite de controlul vamal, depistate la vama Leușeni Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, după ce au supus controlului...

În ultimul an, în R.Moldova au fost înregistrate peste 2800 cazuri de hepatite virale

În ultimul an, în R.Moldova au fost înregistrate peste 2800 cazuri de hepatite virale În anul 2023 în țara noastră au fost înregistrate 2.807 cazuri...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.