Ucraina salută o ‘operaţiune reuşită’ în Crimeea

Publicat:

Ucraina a salutat miercuri o “operaţiune reuşită” după incendiul produs în dimineaţa zilei la o bază militară din Crimeea care a determinat autorităţile instalate de Moscova să evacueze peste 2000 de civili, a consemnat AFP, potrivit agerpres.

“O operaţiune reuşită a fost efectuată în Crimeea ocupată. Inamicul ascunde amploarea pagubelor şi numărul de victime”, a scris pe Telegram şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene Kirilo Budanov.


Citeşte şi: UE nu e pregătită pentru aderarea Ucrainei – Stiripesurse.md

Acesta a postat împreună cu mesajul o scurtă filmare unde se vede o instalaţie în flăcări, fără ca această în cauză să poată fi identificată imediat, notează AFP.

Forţele aeriene ucrainene au afirmat mai devreme miercuri că au distrus 23 din 32 de drone explozive lansate de forţele ruse şi 13 şi 16 rachete de croazieră Kalibr deasupra regiunii Odesa.

Citeşte şi: R. Moldova poate deveni un refugiu sigur pentru corupții din țările implicate în război – Stiripesurse.md

Această nouă serie de atacuri ruse s-a soldat cu cel puţin 12 răniţi în cursul nopţii în regiune, a indicat guvernatorul Oleg Kiper.

Pe de altă parte, în Doneţk, est, zece civili au fost răniţi marţi în bombardamente ruse, a anunţat miercuri pe Telegram guvernatorul Pavlo Kirilenko. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE Roboți, podea interactivă, imprimantă și stilouri 3D. De aceste tehnologii beneficiază...

Paradisul din Italia care și-a închis porțile pentru turiști din cauza secetei

Paradisul din Italia care și-a închis porțile pentru turiști din cauza secetei Agrigento este un paradis turisc cunoscut în întreaga lume, însă seceta a dus...

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic Un copil a rămas fără un deget, după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.