Ucraina va riposta la orice atac rusesc

Publicat:

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat cel mai recent bombardament efectuat de forţele ruse, care a vizat oraşul Nikolaev, din sudul Ucrainei, el anunţând că armata ucraineană va riposta, transmite DPA, potrivit agerpres.

”Astăzi a avut loc unul dintre cele mai brutale bombardamente asupra oraşului Nikolaev şi regiunii”, a spus Zelenski într-un mesaj video.


Citeşte şi: O camionetă a căzut într-o prăpastie din Peru (VIDEO)! 16 oameni au murit! – Black News

El a adăugat că ”niciun atac rusesc nu va rămâne fără răspuns din partea armatei noastre”.

În prezent, trupe ruse sunt mutate din estul Ucrainei către zonele ocupate Herson şi Zaporojie, aflate în partea de sud a ţării.

Kievul a anunţat sâmbătă că bombardamente ruseşti au lovit mai multe localităţi din sudul şi estul Ucrainei, provocând moartea unei persoane la Nikolaev.

În Harkov, al doilea oraş ucrainean ca mărime, trei rachete S-300 au lovit sâmbătă la ora trei dimineaţă o şcoală care a luat foc, a anunţat primarul oraşului, Igor Terehov.

Clădirea principală a fost distrusă, potrivit primarului, care a publicat imagini cu clădirea în flăcări pe Telegram. Nicio informaţie privind eventuale victime nu a fost disponibilă până în prezent.

Citeşte şi: Cel mai vast incendiu al anului din California continuă să facă ravagii – Black News

Potrivit guvernatorului regiunii Harkov, Oleg Sinegubov, cel puţin cinci rachete S-300 au fost lansate asupra oraşului Harkov în noaptea de vineri spre sâmbătă.

În 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată contra Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ”operaţiune militară specială de denazificare” a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei

Drone ucrainene au incendiat două depozite de combustibil din sudul Rusiei Drone ucrainene au atacat şi au incendiat două depozite de combustibil în noaptea de...

Doi ucraineni care au trecut granița ilegal în România au fost prinși de jandarmi în Maramureș

Doi ucraineni care au trecut granița ilegal în România au fost prinși de jandarmi în Maramureș Doi ucrainieni care au trecut ilegal frontiera de stat...

VIDEO – Putin face dezvăluiri în premieră: De ce nu a mai cucerit Kievul în 3 zile

VIDEO - Putin face dezvăluiri în premieră: De ce nu a mai cucerit Kievul în 3 zile Președintele rus Vladimir Putin a declarat că trupele...

Ucraina a devenit un sac fără fund. Banii merg aproape în totalitate spre armată și tot nu ajung. Se pregătesc creșteri de taxe și...

Ucraina a devenit un sac fără fund. Banii merg aproape în totalitate spre armată și tot nu ajung. Se pregătesc creșteri de taxe și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.