X

Ucraineancă înjunghiată și lăsată la marginea drumului de partenerul său român

Ucraineancă înjunghiată și lăsată la marginea drumului de partenerul său român

O femeie de origine ucraineană a fost găsită într-o baltă de sânge după ce, în urma unei discuții aprinse, a fost înjunghiată de partenerul său român. 

O tânără de origine ucraineană, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită într-o baie de sânge, după ce a fost înjunghiată într-o ceartă furioasă cu partenerul ei. Incidentul a avut loc duminică dimineața, între localitățile Casnigo și Leffe, la câțiva kilometri distanță de pitorescul Lac Endine și Lac Iseo. Victima a reușit miraculos să cheme ajutor, alertând serviciile de urgență 112, potrivit sinteza.org.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Iubitul român era cunoscut de autorități pentru comportamentul său violent

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânăra se afla într-o mașină Toyota Yaris împreună cu partenerul ei, când cearta lor a escaladat și a culminat cu un atac brutal. Ea a fost înjunghiată de mai multe ori și lăsată într-o stare gravă, aproape de marginea drumului. Cu toate acestea, fata a reușit să se elibereze și să cheme ajutorul, salvându-și astfel viața.

În urma apelului de urgență, echipele de salvare au intervenit prompt, iar tânăra a fost transportată la Spitalul Papa Giovanni din Bergamo, unde a fost internată în stare gravă, dar stabilă. În același timp, autoritățile au reușit să-l aresteze pe agresor, un bărbat român în vârstă de 36 de ani, care a fost deja cunoscut poliției pentru comportamentul său violent, relatează presa italiană.

Cercetările preliminare sugerează că acesta ar fi adus cu el un cuțit, pregătindu-se pentru atac în timpul disputei lor. Arma a fost confiscată, iar mașina în care a avut loc incidentul a fost reținută pentru investigații suplimentare.

În prezent, agresorul se află în custodia poliției și așteaptă validarea acuzațiilor de tentativă de omor. 

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Tags: CasnigoLefferomansânge
Externe