X

UEFA a sancționat fotbalul feminin din Moldova

UEFA a sancționat fotbalul feminin din Moldova

În urma investigațiilor disciplinare realizate de Inspectorii de Etică și Disciplină ai UEFA, câteva jucătoare din echipa națională de fotbal a R. Moldova și angajați din acest domeniu au fost sancționați, informează Federația Moldovenească de Fotbal.

Din cauza violării integrității meciurilor și competițiilor de fotbal, de a sancționa următorii jucători și persoane:

1. Mihail Bejenari, interdicție pe viață de a desfășura orice activitate legată de fotbal, în urma încălcării articolelor 11(2)(k) și 12(2)(a) din Regulamentul Disciplinar al UEFA.

2. Doina Ciobanu, interdicție pentru o perioadă de doi (2) ani de a desfășura orice activitate legată de fotbal, ca urmare a încălcării articolelor 12(2)(a) și 12(2)(d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA.

3. Dumitrița Prisăcari, interdicție pentru o perioadă de un (1) an de a desfășura orice activitate legată de fotbal, ca urmare a încălcării articolelor 12(2)(a) și 12(2)(d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA.

De asemenea, pentru nerespectarea termenilor de raportare și conlucrare cu organele abilitate, au fost sanționate următoarele jucătoare:

4. Nadejda Colesnicenco, interdicție pentru o perioadă de un (1) an de a desfășura orice activitate legată de fotbal, ca urmare a încălcării Articolului 12(2)(d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA.

5. Anastasia Sivolobova, interdicție pentru o perioadă de trei (3) luni de a desfășura orice activitate legată de fotbal, ca urmare a încălcării 12(2)(d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA

 

 

Tags: Fotbalul feminin din Moldovasancționat de UEFA
Sport