X

Uimitor! Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac

Uimitor! Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac

Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac. Actorul a spus săptămâna aceasta că a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru a-i fi implantat stimulatorul, scrie catine.ro.

Arnold Schwarzenegger pare bine dispus, în timp ce își revine după implantarea unui stimulator cardiac.

Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac

Actorul Termintor, în vârstă de 76 de ani, a distribuit o imagine pe Instagram cu el însuși purtând dispozitivul. Acesta era conectat la inima lui sub o jachetă cu fermoar. Un cordon care mergea de la stimulator cardiac până în interiorul urechii lui a atras, de asemenea, atenția celor care au văzut imaginea.

Citește și: Culturista Leo Ciobu felicitată de autorități după ce a obținut primul loc la campionatul ‘Arnold Classic’

Exprimându-și recunoștința pentru sprijinul primit din partea fanilor, el a subtitrat poza: „Mulțumesc! Am primit atât de multe mesaje amabile din toată lumea”.

El i-a asigurat pe fani că dispozitivul care funcționează cu baterii. Acesta e folosit pentru a regla un ritm cardiac neregulat, nu va afecta filmările sezonului viitor al FUBAR.

„Mulți oameni au întrebat dacă stimulatorul meu cardiac va cauza probleme cu FUBAR Sezonul 2. Absolut nu”, a scris el. A mai adăugat: „Voi fi gata să filmez în aprilie și îl puteți vedea doar dacă vă uitați cu atenție după el.”

Actualizarea despre starea sa de sănătate vine după ce acesta a dezvăluit recent că a fost operat pentru a-și pune un stimulator cardiac.

Arnold a fost conștient mereu de importanța controalelor medicale

El a dezvăluit pe podcastul său Arnold’s Pump Club că procedura a venit în urma a trei intervenții chirurgicale pe cord deschis.

„Lunea trecută am fost operat pentru a deveni un pic mai mult o mașinărie. Mi-am luat un stimulator cardiac”, a spus el.

„În primul rând, vreau să știi că mă descurc grozav! M-am operat luni, iar până vineri, eram deja la un mare eveniment de mediu cu prietena mea și colega Jane Fonda”, a continuat el.

„Nimeni nu ar fi crezut vreodată că am început săptămâna cu o intervenție chirurgicală. Vreau să mulțumesc întregii mele echipe de la Clinica Cleveland. Toți medicii și asistentele au avut o grijă extraordinară de mine. Au făcut operația cât mai nedureroasă posibil”, a adăugat el.

Prima intervenție chirurgicală a fostului guvernator al Californiei a fost în 1997, când i-au fost înlocuite valva pulmonară și valva aortică, operație care a avut efecte până la 15 ani după. Acestea au fost înlocuite din nou în 2018 și 2020. El a explicat în timpul podcastului său că țesutul cicatricial de la ultima sa operație i-a provocat bătăi neregulate ale inimii și i s-a spus că are nevoie de o monitorizare mai atentă.

Actorul a spus că moartea mamei sale în 1998 l-a motivat să aibă mai multă grijă de sănătatea sa. Ea a murit după ce nu a suferit operația de înlocuire a valvei de care avea nevoie.

„Am rămas în legătură cu echipa mea medicală și am fost la control cel puțin o dată pe an pentru a face investigații complete și a vedea cum îmi merge inima”, a spus Schwarzenegger. „Aceasta este viața cu o problemă genetică a inimii. Dar nu mă vei auzi plângându-mă.”

Tags: Arnold Schwarzeneggerfotografiestimulator cardiac
Externe