X

Ulianovschi îl felicită pe Trump pentru decizia de a promova tineri, după o eră a veteranilor

Ulianovschi îl felicită pe Trump pentru decizia de a promova tineri, după o eră a veteranilor

Fostul ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, candidat la prezidențialele din toamna acestui an a felicitat echipa Partidului Republicanilor pentru desemnarea oficială a fostului Președinte al SUA, Donal Trump în cursa pentru un nou mandat prezidențial.

Tudor Ulianovschi s-a întâlnit de mai multe ori cu fostul Președinte Trump și fosta Prima Doamnă a SUA, Melania Trump cu care a afișat și o poză cu semnătura în original, potrivit unimedia.info.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Transmit sincere felicitări Președintelui Trump și Vicepreședintelui nominalizat al Partidului Republican, James David Vance pentru nominalizările oficiale pe care le-au obținut în cadrul Convenției Naționale a Republicanilor care s-a desfășurat în or. Milwaukee, statul Wisconsin”, a menționat candidatul la prezidențialele din Republica Moldova, Tudor Ulianovschi pe canalul său de telegram.

Totodată, Ulianovschi a menționat faptul că republicanii schimbā parametrii de gândire în politică de vârf a SUA, iar candidatul la prezidențiale Donald Trump l-a propus la funcția de Vicepreședinte al SUA pe James David Vance, un senator din statul Ohio de 39 de ani care va fi al doilea cel mai tânăr Vicepreședinte din istoria SUA după ce în 1857 John Cabell Breckinridge la doar cei 36 de ani devine Vicepreședinte al SUA, iar in 1953 Richard Nixon la ai lui 40 de ani era desemnat Vicepreședinte al SUA de către Președintele Dwight D. Eisenhower.

“Mă bucur să constat că Președintele Trump și echipa sa au decis nominalizarea unui senator tânăr de doar 39 de ani la funcția de Vicepreședinte al SUA. Se pare că Washington-ul după o eră a veteranilor cu o experiență mare în politică au decis, că este cazul să promoveze politicieni mai tineri tocmai pentru a crește o nouă generație de lideri și de a contrabalansa opțiunile electoratului” a subliniat, Tudor Ulianovschi.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

“Urmează o campanie electorală intensă în SUA, dar și în Republica Moldova, regretabil este faptul că la noi nu se va respecta nici pluralismul politic, nici eticheta de politician și nici elementele unei democrații veritabile atâta timp cât multe televiziuni deja se pregătesc să anunțe că nu vor organiza dezbateri electorale anul acesta. Departe suntem noi de democrația americană!” a concluzionat candidatul la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, Tudor Ulianovschi.

Tags: tineriTrumpUlianovschi
Politică