Ultima operă de artă din seria de animale Banksy a fost eliminată de Grădina Zoologică din Londra

Publicat:

Ultima operă de artă din seria de animale Banksy a fost eliminată de Grădina Zoologică din Londra

Desenată pe un oblon de la intrarea în grădina zoologică din Londra, pictura murală arăta o gorilă ridicând bariera de metal și creând o gaură întunecată suficient de mare pentru a fi folosită de alte animale pentru o evadare rapidă, transmite The Guardian.

Acum, cea de-a noua și ultima lucrare de artă a lui Banksy din seria sa din Londra cu tematică animală a scăpat ea însăși, eliminată în încercarea grădinii zoologice veche de 196 de ani de a „păstra în mod corespunzător” un „moment semnificativ” din istoria sa, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Grădina zoologică a avertizat anterior vizitatorii pe rețelele de socializare că intenționează să scoată opera de artă de la afișarea publică vineri seara „pentru păstrarea ei în siguranță și pentru a folosi pe deplin intrarea noastră în perioada aglomerată de vară”, informând oamenii: „Încă lucrăm. exact ce vom face cu [asta].”

A înlocuit lucrarea cu o replică și un semn din apropiere pe care scrie „Banksy woz ere” în speranța de a preveni aglomerația la intrarea de către fanii artistului anonim, care au apărut în mulțime după ce lucrarea a fost dezvăluită marți.

Oblonul de la intrare a rămas închis de atunci, astfel încât vizitatorii să poată admira opera lui Banksy, care înfățișa o gorilă atentă ajutând un leu de mare, mai multe păsări și lilieci și alte trei animale misterioase – reprezentate doar de cele trei seturi de ochi strălucitori ai lor – să scape în Camden.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Într-un blog postat joi, Kathryn England, directorul de operațiuni al grădinii zoologice, i-a mulțumit public lui Banksy pentru că și-a șablonat arta pe oblonul grădinii zoologice, descriind-o drept „un moment semnificativ din istoria noastră pe care dorim să-l păstrăm în mod corespunzător”.

Ea a adăugat: „Suntem încântați de bucuria pe care această lucrare de artă a adus-o deja atâtor, dar, în primul rând, îi suntem incredibil de recunoscători lui Banksy pentru că a pus fauna sălbatică în centrul atenției”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Școlile din Italia se deschid în octombrie

Școlile din Italia se deschid în octombrie Având în vedere schimbările climatice în curs de desfășurare și căldura puternică din lunile de vară, unele sindicate...

Universal vrea să obţină stimulente financiare din partea guvernului Marii Britanii, pentru un parc tematic în Bedford

Universal vrea să obţină stimulente financiare din partea guvernului Marii Britanii, pentru un parc tematic în Bedford Universal, compania de parcuri tematice a Comcast, discut...

Samsung recheamă 1 milion de aragazuri pentru a preveni incendiile cauzate accidental de animale de companie

Samsung recheamă 1 milion de aragazuri pentru a preveni incendiile cauzate accidental de animale de companie Samsung recheamă unele tipuri de aragazuri electrice comercializate în...

Cum a ajuns fiica lui Ștefan cel Mare cea mai puternică femeie din Rusia. Povestea de roman a frumoasei Olena

Cum a ajuns fiica lui Ștefan cel Mare cea mai puternică femeie din Rusia. Povestea de roman a frumoasei Olena Elena Mușat sau Olena cum...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.