X

Ultima ședință a Parlamentului din această sesiune

Ultima ședință a Parlamentului din această sesiune

Parlamentul se convoacă, mâine, 31 iulie, în ultima ședință din această sesiune, anunță Biroul Permanent sal Parlamentului.

Citește și: Recean anunță cine va ocupa funcția de șef la Finanțe

Deputații urmează să examineze 31 de proiecte de acte. În suplimentul ordinii de zi a fost inclusă ratificarea a două acorduri de asistență financiară acordată de Banca Mondială țării noastre. Parlamentul urmează să aprobe în lectură finală politica bugetar-fiscală și vamală pentru anul 2025. În ședința plenară de mâine vor mai fi dezbătute modificările la Legea muzeelor și ajustarea structurii și efectivului-limită ale Centrului Național Anticorupție.

Tot mâine, deputații vor aproba numirea lui Petru Rotaru, care a demisionat de la Ministerul Finanțelor,  în calitate de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, numirea Dianei Lapteacru în calitate de vicepreședintă a Plenului Consiliului Concurenței, a lui Ionel Sîrghii – membru al Plenului Consiliului Concurenței.

Parlamentul urmează să ia act și de demisia deputatei Mariana Lucrețeanu, care a fost numită în calitate de Secretară de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Tags: Parlamentul R. Moldovaședinta Parlamentului
Știrile zilei