Ultimele vești despre starea de sănătate a prințului Philip: ‘Este OK!’

Publicat:

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este “OK”, a declarat luni prinţul William, după ce bunicul său în vârstă de 99 de ani a petrecut a şasea noapte în spital, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Philip, duce de Edinburgh, a fost internat într-o clinică din Londra marţi seară, ca măsură de precauţie, din cauza unei afecţiuni care nu este asociată cu maladia COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat.


Citește și: Ambasadorul Italiei în RD Congo a fost ASASINAT

“Da, el este OK, este monitorizat”, a declarat William într-o vizită la un centru de vaccinare din estul Angliei. Jurnaliştii au afirmat că William a transmis mesajul făcând cu ochiul.

Ducele de Edinburgh a fost internat în Spitalul privat King Edward VII din centrul Londrei după ce s-a simţit rău, a precizat Palatul Buckingham, şi a rămas în clinică în cursul week-end-ului pentru analize suplimentare.

O sursă din cadrul familiei regale a declarat că medicii au acţionat ca măsură de precauţie şi că prinţul Philip se află în stare bună.

Fiul său, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a făcut o scurtă vizită sâmbătă, deşi nu a existat nicio actualizare oficială a stării sale de sănătate de săptămâna trecută.

Citește și: TRAGEDIE aviatică în Mexic (VIDEO)! Cel puțin șase oameni au murit!

Prinţul Philip, care a fost văzut arareori în public după ce a renunţat la angajamentele sale oficiale în august 2017, a fost spitalizat şi la sfârşitul anului 2019.

Fost ofiţer în Marina britanică, Prinţul Philip, de origine greacă, a mai fost spitalizat de câteva ori în ultimul deceniu, inclusiv din cauza unei infecţii renale în 2017 şi pentru o intervenţie chirurgicală ce a vizat înlocuirea articulaţiei şoldului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

Microplasticele afectează fertilitatea bărbaților. Care sunt sursele prin care ajung în organism (studiu)

Microplasticele afectează fertilitatea bărbaților. Care sunt sursele prin care ajung în organism (studiu) Infertilitatea, adică imposibilitatea de a obține o sarcină după un an de...

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics își extinde în prezent operațiunile de...

Peste 50 de cazuri de rujeolă la Sângerei , începând cu data de 5 mai

Peste 50 de cazuri de rujeolă la Sângerei , începând cu data de 5 mai Începând cu data de 5 mai și până în prezent,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.