Ultimul bilanţ al uraganului Michael indică 30 de morţi în SUA

Publicat:

Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma trecerii uraganului Michael prin patru state din sudul Statelor Unite ale Americii săptămâna trecută, potrivit unui nou bilanţ dat publicităţii de autorităţile locale, citat marţi de AFP, potrivit agerpres.

Douăsprezece cadavre au fost descoperite în comitatul Bay, a declarat şeriful Tommy Ford, ridicând numărul deceselor din Florida la 20.


Citeşte şi: Israelul închide două puncte de trecere în Fâşia Gaza

Michael, un uragan de categoria 4, a lovit pe 10 octombrie zona de coastă a Golfului Mexic, în apropiere de Panama City. Trecerea furtunii s-a soldat, de asemenea, cu un deces în Georgia, trei în Carolina de Nord şi şase în Virginia.

Michael a lasat în urmă scene dezolante în Florida. Autorităţile se tem că bilanţul morţilor ar putea creşte, pe măsură ce avansează operaţiunile de căutare a eventualilor supravieţuitori sub uriaşele grămezi de moloz şi dărâmături.

Citeşte şi: Închisoarea Guantanamo rămâne deschisă cel puţin 25 de ani

În Florida, alimentarea cu curent electric nu fusese încă restabilită marţi în 137.000 de case şi sedii de firme, iar în diferite comitate ale statului funcţionau încă numeroase puncte de distribuire a apei şi a alimentelor.

Mai multe municipalităţi au impus rezidenţilor interdicţia de a ieşi din casă pe perioada nopţii, iar majoritatea şcolilor din zonele afectate de uragan sunt închise până la noi dispoziţii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.