Un accident cumplit a avut loc ieri seară, 15 martie, pe strada Vadul lui Vodă. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare

Un accident cumplit a avut loc ieri seară, 15 martie, pe strada Vadul lui Vodă din capitală. Două mașini s-au ciocnit puternic, iar una a fost distrusă. Din acel accident a avut de suferit și interpreta Gloria Gorceag, care a venit cu unele mărturii pe pagina sa de Facebook, informează deschide.md.

„Pe 15 martie în jurul orei 22:40 în timp ce eu eram la volan, o altă mașină a intrat în mine. Am fost conştientă până la momentul impactului, în timpul lui şi după. Întelegeam perfect ce tocmai si mi s-a întâmplat, iar creierul meu şi corpul au reactionat dupa reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera şi am încercat să merg, dar n-am putut. Îmi amintesc cum au oprit alte mașini și mi s-a acordat primul ajutor”, scrie tânăra.


Ea afirmă că aflase ulterior că şoferul, care conducea un Mercedes, încerca să facă drifturi pe strada Vadul Lui Vodă mergând la deal. De cealaltă parte, mașina în care se afla interpreta era una de model Suzuki Swift.

Citește și: Zi neagră în UTA Găgăuzia: Trei accidente grave pe teritoriul regiunii pe parcursul a 24 de ore

„Am avut nevoie de suture, n-o să pot merge cel puțin 10 zile şi voi rămâne cu cicatrici, dar sunt infinit recunoscătoare lui Dumnezeu că copiii mei au mama. Azi trebuia să am un meci de fotbal, în starea mea de şoc, le ziceam medicilor că trebuie să merg acasă, că am un meci dimineață și nu pot să lipsesc. Îmi pare atât de rău că nu pot fi alături de fete azi”, mai scrie femeia.

Ea amintește tuturor participanților la trafic, că volanul mașinii nu e o jucărie.

Accident pe str Vadul lui Voda

Accident pe str Vadul lui Voda