Un adolescent ucis şi trei răniţi în urma unui incident cu arme de foc la Stockholm

Publicat:

Un adolescent de 15 ani a fost ucis şi trei persoane au fost rănite în urma unui incident cu arme de foc în plină zi sâmbătă, la Stockholm, a declarat poliţia, adăugând că circumstanţele urmează să fie clarificate, transmite AFP, potrivit agerpres.  

La o oră după incidente, doi bărbaţi au fost arestaţi în urma unei urmăriri în sudul capitalei Suediei, potrivit poliţiei.


Citește și : Sateliţi de spionaj americani au detectat o explozie la barajul din Ucraina înainte ca acesta să se prăbuşească (NYT)

Informată despre împuşcături în apropierea unei pieţe din sudul oraşului, la scurt timp după ora 18:00 (16:00 GMT), poliţia a descoperit la faţa locului două persoane cu răni cauzate de arme de foc. Alte două persoane erau în apropiere, dintre care una a cedat din cauza rănilor. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital.

“Persoana care a murit pe loc este un băiat de 15 ani”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stockholm, Towe Hagg, adăugând că circumstanţele incidentului nu au fost elucidate.

Cele trei persoane rănite sunt un băiat de 15 ani şi un bărbat de 45 şi o femeie de 65 de ani, conform poliţiei.

Citește și : Polonia nu va participa la planificata redistribuire a migranţilor între statele UE

Vineri, trei persoane au fost împuşcate şi rănite în incidente separate în zona Stockholm.

În ultimii ani, Suedia s-a străduit să stăpânească un val de incidente cu arme de foc şi atentate cu bombă puse pe seama bandelor care îşi reglează conturile din cauza traficului de droguri.

În Suedia s-au înregistrat 391 de incidente cu arme de foc în 2022, dintre care 62 fatale, faţă de 45 în 2021.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.