Un alt DIVORȚ zguduie casa regală britanică

Publicat:

Nepotul reginei Elizabeth a II-a, David Armstrong-Jones, a anunţat luni prin intermediul unui purtător de cuvânt că va divorţa. Este vorba despre al doilea membru al familiei regale britanice, care traversează o perioadă tumultuoasă, ce face un astfel de anunţ în mai puţin de o săptămână.

“Contele şi contesa de Snowdon au convenit în mod amiabil că mariajul lor s-a terminat şi că trebuie să divorţeze”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului. “Ei solicită presei să le respecte viaţa intimă şi pe cea a familiei lor”, potrivit AFP, transmite și news.ro.


Citește și: UE amenință giganții IT cu reguli mult mai dure

Fiul prinţesei Margaret, sora reginei care a murit, este al 21-lea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi primul care nu este un descendent al reginei Elizabeth. Acest fabricant de mobilă în vârstă de 58 de ani, fost preşedinte al casei de vânzări Christie’s, s-a căsătorit cu Serena, 49 de ani, în 1993. Cuplul are doi copii: Charles, 20 de ani, şi Margarita, 17 ani.

Săptămâna trecută, cel mai mare nepot al reginei, Peter Phillips, şi soţia sa, canadiana Autumn, şi-au anunţat divorţul. Ei au precizat că vor împărţi custodia celor două fiice şi vor locui în continuare în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Citește și: UE amenință giganții IT cu reguli mult mai dure

Cele două anunţuri vin la câteva săptămâni după Megxit, când prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au renunţat la statutul din familia regală şi s-au instalat în Canada.

Vine şi ca urmare a disgraţiei în care a căzut prinţul Andrew, al doilea fiu al suveranei, care a fost nevoit să renunţe la viaţa publică din cauza legăturilor sale cu omul de afaceri Jeffrey Epstein, acuzat că a exploatat minore timp de mai mulţi ani şi care s-a sinucis în închisoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.