Un alt mare festival rock a fost ANULAT

Publicat:

Organizatorii Les Eurockeennes, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică rock din Franţa, desfăşurat anual la Belfort (nord-est), au anunţat vineri anularea ediţiei din 2021, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, relatează EFE, potrivit agerpres.

Într-un comunicat afişat pe site-ul evenimentului, organizatorii au explicat că regulile stabilite de guvernul francez pentru desfăşurarea festivalurilor anul acesta par “total incompatibile cu spiritul unui eveniment live şi emoţionant, precum Les Eurockeennes”.


Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

Ei au precizat că obligativitatea prezentării a maximum 5.000 de spectatori, regula respectării distanţării fizice între participanţii care trebuie să stea aşezaţi, precum şi neputinţa de a asigura servirea băuturilor şi alimentelor, fac imposibilă organizarea acestui eveniment.

Les Eurockeennes era programat să se desfăşoare între 1 şi 4 iulie. Echipa organizatoare preconiza ca publicul participant să reprezinte un procent din capacitatea totală a complexului, în loc de un număr determinat de spectatori.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

Restricţiile din Franţa se înăspresc din acest weekend, cu extinderea în întreaga ţară a regulilor de lockdown, care se aplică deja în 19 departamente în care s-a înregistrat cea mai mare incidenţă epidemiologică.

Numărul contagierilor din ultimele zile a depăşit media de 50.000 (joi s-au raportat 50.659 de cazuri de COVID-19), iar presiunea asupra spitalelor nu încetează să crească, cu 28.581 de pacienţi internaţi şi alţi 5.109 aflaţi la terapie intensivă. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia susţine că subestimarea determinării sale de către Occident poate avea consecinţe ‘tragice şi fatale’

Rusia susţine că subestimarea determinării sale de către Occident poate avea consecinţe 'tragice şi fatale' Vice-ministrul rus de externe Serghei Riabkov a susţinut marţi că...

UE prelungeşte până în martie 2026 protecţia pentru refugiaţii ucraineni

UE prelungeşte până în martie 2026 protecţia pentru refugiaţii ucraineni Uniunea Europeană a prelungit din nou marţi, până la data de 4 martie 2026, protecţia...

Mark Rutte va fi nominalizat oficial miercuri secretar general al NATO

Mark Rutte va fi nominalizat oficial miercuri secretar general al NATO Cele 32 de state membre ale NATO vor confirma miercuri nominalizarea premierului interimar olandez...

Ungaria spulberă entuziasmul Ucrainei: ‘Este departe de a îndeplini criteriile de aderare’ la UE

Ungaria spulberă entuziasmul Ucrainei: 'Este departe de a îndeplini criteriile de aderare' la UE Ministrul ungar al afacerilor europene, Janos Boka, a declarat marţi că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.