Un american a fost STRIVIT de mașina pe care o repara în timpul cutremurului

Publicat:

Un bărbat din statul american Nevada a fost găsit decedat sub maşina sa, iar incidentul a fost pus de autorităţi pe seama seriei de cutremure care au zguduit recent sudul Californiei, cele mai severe din ultimele două decenii, a anunţat miercuri biroul şerifului, citat de Reuters, potrivit agerpres.

Un seism cu magnitudinea 7,1 s-a produs vineri seară în localitatea Ridgecrest din deşertul Mojave, provocând avarii unor clădiri, incendii şi rănirea uşoară a câtorva persoane. Cutremurul a avut loc la o zi după un seism cu magnitudinea 6,4 care s-a simţit până în Los Angeles şi Las Vegas.


Citește și: Bazele americane sunt în raza de acțiune a rachetelor iraniene

”Este un deces care credem că este asociat cutremurului”, a declarat sergent Adam Tippetts de la biroul şerifului din comitatul Nye.

Numele victimei nu a fost făcut public.

Decesul este primul asociat de autorităţi cu seria recentă de seisme, a notat publicaţia Los Angeles Times.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 56 de ani a fost descoperit de poliţişti, marţi, pe proprietatea acestuia din Pahrump, Nevada, la circa 290 de kilometri nord-est de oraşul californian Ridgecrest.

Potrivit autorităţilor, bărbatul a fost văzut ultima oară în viaţă la data de 3 iulie, la o benzinărie din apropiere. Corpul său a fost găsit sub autovehiculul pe care se pare că îl repara şi care ar fi căzut de pe cricuri, a precizat Tippetts.

Citește și: Ani grei de închisoare pentru o fostă diplomată americană. A vândut chinezilor informații clasificate!

Seismul de vineri a fost cel mai puternic din sudul Californiei după cutremurul de 7,1 produs în Deşertul Mojave, în apropierea bazei militare din Twentynine Palms, în 1999.

Mai multe replici s-au produs în zona deşertică din sudul Californiei după seismul cu magnitudinea de 6,4 înregistrat joi dimineaţă în apropiere de Ridgecrest. Potrivit seismologilor, acest cutremur a fost un precursor al celui de vineri cu magnitudinea 7,1.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: ‘Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat’

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: 'Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat' Ideea că trebuie să bem...

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor Realitatea din spatele turismului de succes din Spania este una din ce în ce...

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului Papa Francisc a salutat duminică puterea unificatoare a sportului, înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.