Un angajat al celebrei școli de balet din Paris a fost ARESTAT pentru agresiune sexuală

Publicat:

Un supraveghetor de noapte de la Şcoala de Balet a Operei din Paris a fost arestat la sfârşitul lunii martie pentru atingerea şi agresarea sexuală a doi elevi, a confirmat luni parchetul din Nanterre, un orăşel din suburbia Parisului, la solicitarea AFP, potrivit agerpres.

Bărbatul de 27 de ani a fost pus sub acuzare pentru fapte de corupere a minorilor, atingeri de natură sexuală comise asupra unui minor de peste 15 ani, şi agresiune sexuală asupra unui minor de 15 ani, a declarat sursa, confirmând o informaţie apărută în revista Marianne. Îngrijitorul a fost plasat sub control judiciar.


Citește și: O bandă de traficanţi de droguri planifica asasinarea vicepremierului muntenegrean

Faptele s-au petrecut la jumătatea lunii martie în incinta prestigioasei şcoli, care primeşte elevi cu vârste între 8 şi 17 ani la Nanterre. Şcoala dispune de un internat.

“La 17 martie, doi adolescenţi au cerut să o vadă pe directoarea şcolii pentru a-i dezvălui că au fost atinşi de un supraveghetor”, a detaliat Opera din Paris.

Directoarea a solicitat adolescenţilor să depună plângere.

În arest, supraveghetorul şi-ar fi recunoscut faptele, potrivit revistei Marianne.

O celulă psihologică a fost creată în cadrul instituţiei a doua zi după dezvăluirea presupuselor fapte, a indicat Opera din Paris, care precizează că instituţia a introdus o acţiune în justiţie.

Citește și: Fotbalul englezesc BOICOTEAZĂ total rețelele sociale ca răspuns la abuzul online

O anchetă a fost demarată în acest caz.

Înfiinţată în 1713 de Ludovic al XIV-lea, Şcoala de Balet, condusă Elisabeth Platel, este una dintre cele mai prestigioase instituţii din lume dedicate baletului. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de mii de palestinieni fug din sudul Fâşiei Gaza

Zeci de mii de palestinieni fug din sudul Fâşiei Gaza Zeci de mii de palestinieni au fugit din sudul Fâşiei Gaza după ce un ordin...

Au dat-o la ‘pace’: România a stabilit data alegerilor

România a stabilit data alegerilor Coaliţia de guvernare din România a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, cele dintâi urmând...

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK Aproximativ 46 de milioane de britanici sunt aşteptaţi joi la secţiile de votare...

SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență

SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență Statele Unite ale Americii celebrează astăzi Ziua Independenței, marcând 248 de ani de la adoptarea Declarației de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.