Un angajat CNN povestește cum s-a construit PROPAGANDA de ‘răsturnare’ a lui Trump – VIDEO

Publicat:

Un angajat CNN a recunoscut într-un videoclip înregistrat în secret că televiziunea la care lucrează a fabricat „propaganda” pentru a-l răsturna de la putere pe fostul președinte Donald Trump în timpul alegerilor prezidențiale din 2020 – și s-a lăudat cu succesul postului tv, transmite The New York Post.

Charlie Chester, director tehnic la CNN, a fost filmat de Project Veritas în timpul unor mai multe întâlniri false pe Tinder în timp ce el a explicat cum l-au „scos pe Trump” din Casa Albă.


„Uite ce am făcut, noi [CNN] l-am dar afară pe Trump. Voi spune 100% și cred 100% că, dacă nu ar fi fost CNN, nu știu dacă Trump ar fi pierdut alegerile ”, a spus Chester, adăugând că a venit să lucreze la CNN pentru că „voia să facă parte din asta”.

„Ne-am concentrat eforturile să-l scoatem pe Trump din funcție, nu? Fără să spun asta, dar asta a fost.”

Chester a explicat cum au supradramatizat problemele de sănătate ale lui Trump, aducând experți medicali.

„Mâna [lui Trump] tremura sau ceva de genul ăsta, cred. Am adus atât de mulți oameni din domeniul medical ca să povestească cu toții o poveste care era doar speculație – că este afectat neurologic și că a pierdut deja lupta cu boala. Că nu mai este apt… Am creat acolo o poveste despre care nu știam nimic. Cred că asta este propagandă ”, a spus el.

Întrebat de reporterul sub acoperire dacă el și CNN erau preocupați și de sănătatea lui Joe Biden în timpul alegerilor, Chester a spus că rețeaua avea și acest lucru în minte.

„Arătându-l făcând jogging este în mod evident o deviere a vârstei sale și ei [CNN] încearcă să transmită că Biden este sănătos tun”, a spus Chester.

„Am pus întotdeauna fotografii ale lui [Biden] făcând jogging și că [este] sănătos, cu ochelari de soare tip aviator. Ca și când l-ai prezenta ca pe un tânăr geriatric ”, a continuat Chester.

O sursă apropiată CNN a spus că Proiectul Veritas l-a vizat pe Chester prin intermediul aplicației de întâlniri Tinder, deoarece profilul său spunea că lucrează la CNN, potrivit Mediaite.

Angajata Proiectului Veritas, a cărui identitate nu a fost dezvăluită și care a pretins că este asistentă medicală, a fost la cinci întîlniri purtând asupra sa aparate de înregistrare audio/video, inclusiv la ultima, care a avut loc la o cafenea din cartierul Chester, NYC. Nu este clar când au avut loc aceste întâlniri.

Chester i-a spus „partenerei sale” că ar fi în regulă dacă Biden va muri, pentru că el credea că vicepreședintele Kamala Harris „este ADEVĂRATĂ”.

„Am avut atât de multe discuții despre asta, cum ar fi cu tatăl meu, care spunea:„ Tu, știi că votezi de fapt cu Kamala Harris pentru că Biden va muri în timpul mandatului ”, i-a spus Chester femeii. „Și eu îi răspundeam:„ El nu va muri. ”Dar și dacă va muri, sunt OK cu asta. Probabil că ar putea fi o ședință într-o reuniune a consiliului de administrație și o veți ură ca șefă, dar se pare că Harris este adevărată și oricum mai bună decât ceea ce avem.”

Chester a fost întrebat dacă CNN relatat despre incidentul în care Biden s-a împiedicat pe trepetele Air Force One.

‘Am relatat despre asta pe scurt. Nu faci din asta o poveste uriașă de presă ”, a spus el.

CNN nu a răspuns la solicitările The NY Post de a da un drept la replică.

Biden a fost criticat la sfârșitul verii și începutul toamnei 2020 pentru limitarea aparițiilor publice ca parte a măsurilor sale de siguranță în fața pandemiei de coronavirus.

El s-a consultat cu oficialii săi de campanie și a participat la interviuri dintr-un studio pe care l-a amenajat în subsolul casei sale din Wilmington, Del.

În timpul uneia dintre întâlniri cu „partenera” sa, Chester a vorbit despre cum CNN a vizat și alegătorii anti-Trump, concentrându-se asupra schimbărilor climatice, adăugând că „frica se vinde bine”.

„Cred că există o plictiseală față de subiectul COVID. Deci, la fel ca ori de câte ori apare o nouă poveste, ei [CNN] se vor prinde de ea. Au anunțat deja în biroul nostru că, odată ce publicul va fi deschis către acesta – vom începe să ne concentrăm în principal asupra climatului ”, a spus Chester.

„Va fi obiectivul nostru [CNN]. Așa cum ne-am concentrat să- dăm jos pe Trump, nu? Fără să o spun, asta a fost, nu? Deci următorul nostru lucru va fi conștientizarea schimbărilor climatice ”, a adăugat el.

„Cum va arăta asta?”, a fost întrebat Chester.

“Nu știu. Nu sunt sigur. Am senzația că va fi așa, arătând în mod constant videoclipuri cu topirea gheții și încălzirea vremii, precum și efectele pe care le are asupra economiei ”, a spus Chester.

Întrebat cine ia această decizie, el a spus că „șeful postului”, referindu-se la Jeff Zucker.

„Îmi imaginez că are consiliul lui și le-a plăcut tuturor, au discutat, și le-a plăcut tuturor subiectul”, a spus el.

Apoi a spus că noua concentrare va fi pusă pe o „poveste asemănătoare cu cea a pandemiei pe care o vom combate până la moarte, dar care are o longevitate”.

„Dacă ar fi un final definitiv al pandemiei. Se va reduce până la un punct care nu mai reprezintă o problemă. Schimbările climatice pot dura ani, așa că [CNN] va avea mult timp o vacă de muls”, a spus el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină – capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse Explozia unei maşini în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.