X

Un automobil s-a răsturnat la intrarea în Chișinău

Un automobil s-a răsturnat la intrarea în Chișinău

Accident la intrarea în capitală. O șoferiță, fiind la volanul unui automobil de model Dacia, a pierdut controlul asupra volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se de un copac. Ulterior, mașina s-a răsturnat. La locul accidentului a intervenit o ambulanță, dar și o echipă de descarcerare, scrie unimedia.info.

Citește și Comisia Europeană va investi peste 233 milioane de euro în proiecte strategice de mediu și climă în mai multe țări

Astăzi, 22 februarie, la ora 15:23, polițiștii din capitală au fost sesizați precum că în mun. Chișinău, pe bulevardul Dacia, 58/12 s-a produs un accident rutier, soldat cu o persoană traumatizată.

Potrivit informațiilor obținute de la fața locului, s-a stabilit că o șoferiță de 24 de ani, fiind la volanul autoturismului de model Dacia, în timpul deplasării a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac, ulterior s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferița a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Alte circumstanțe se stabilesc”, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic.

 

 


Tags: în Chișinăula intrareaUn automobil s-a răsturnat
Categorii: SocialȘtirile zilei