Un avion american plin cu pasageri s-a întors din drum din cauza noilor restricţii impuse în China

Publicat:

Compania americană Delta Airlines a decis să întoarcă la Seattle un avion care se afla în zbor către Shanghai, săptămâna trecută, din cauza noilor restricţii sanitare impuse pe aeroport şia fost criticată de către autorităţile chineze, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Pentru a se conforma condiţiilor de curăţare cerute pe Aeroportul Internaţional Pudong din Shanghai (PVG), emise de către Guvernul chinez la 21 decembrie, zborul 287 de la Seattle la Shanghai s-a întors (la Seattle) în timp ce se afla în drum către (Shanghai)”, a declarat luni AFP un purtător de cuvânt al companiei americane aeriene.


Citeşte şi: Talibanii avertizează că nu mai vor niciun amestec străin în Afganistan – Black News

”Noile proceduri de curăţare necesită un timp la sol considerabil prelungt şi nu sunt viabile pe plan operaţional pentru Delta”, a declarat el, fără să precizeze care sunt procedurile respective.

Presa chineză scrie că mai mulţi pasageri s-au trezit în Statele Unite cu teste covid perimate şi vize expirate, ceea ce a determinat Consulatul Chinei la San Francisco să se plângă în mod oficial companei Delta.

Citeşte şi: Poşta din St. Nikolaus a răspuns unui număr record de scrisori trimise lui Moş Crăciun – Black News

Mii de zboruri au fost anulate în ultimele zile de către companii aeriene în întreaga lume, din cauză că numeroşi piloţi şi membri de echipaje erau bolnavi sau în carantină din cauza foartei contagioasei variante omicron a SARS-CoV-2.

Numeroase autorităţi au înăsprit restricţiile, iar autorităţile chineze au acţionat puternic odată cu apropierea Jocurilor Olimpice (JO) de Iarnă de la Beijing, care încep în mai puţin de 40 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul Rusia este gata să continue să livreze gaze Europei şi...

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri Activitatea partidului politic „Șansă” ar putea fi temporar stopată, iar formațiunea nu va putea participa la...

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, va ajunge în perioada următoare la Chișinău. Vizita va avea loc în...

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie Bombardamente ruse au făcut doi morţi în regiunea Zaporojie din Ucraina, a anunţat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.