Un avion Boeing 707 s-a prăbușit în Iran. Cel puțin 15 oameni au murit! – FOTO/VIDEO

Publicat:

Un avion cargo cu cel puţin 10 persoane la bord s-a prăbuşit luni în apropiere de Teheran, a anunţat televiziunea de stat iraniană IRIB, citată de AFP, potrivit agerpres.

Agenţia iraniană Fars, considerată ca fiind apropiată militarilor, a indicat că la bord se aflau 16 persoane şi că a supravieţuit doar mecanicul.


Citește și : Pompeo îi va cere prinţului moştenitor saudit ca toţi cei implicaţi în cazul Khashoggi „să dea socoteală”

”Un Boeing 707 cargo a ratat pista la aterizare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al organizaţiei aviaţiei iraniene Reza Jafarzadeh, la IRIB.

Într-o primă etapă, IRIB a relatat că 10 persoane se aflau la bord.

Citește și : Grecia: Tsipras cere un vot de încredere în parlament, după demisia ministrului apărării

Agenţia Tasnim, controlată de conservatori, a evocat un accident al unui cargo militar care transporta carne din Bişkek, capitala Kârgâzstanului.

Potrivit IRIB, aparatul s-a izbit de un imobil după ce pilotul a ales pista greşită încercând să aterizeze pe aeroportul Fath, în provincia Alborz, la est de Teheran.

Cel puțin 15 persoane au murit luni în Iran, după ce aeronava militară cargo Boeing 707 la bordul căreia se aflau s-a prăbușit în apropierea unui aeroport din provincia Alborz, au anunțat reprezentanții armatei, citați de presa locală și Reuters, relatează și mediafax.

„O aeronavă cargo Boeing 707 care transporta carne din orașul Bishkek din Kârgâzstan a aterizat forțat în apropierea aeroportului Fath”, au declarat reprezentanții armatei, citați de agenția de presă semi-oficială Fars.

Postul de televiziune de stat din Iran anunțase inițial că zece persoane au decedat în urma incidentului aviatic.

La bordul aeronavei se aflau 16 persoane. Un inginer de zbor a supraviețuit prăbușirii și a fost transportat la spital.

Aeronava a ieșit de pe pistă la aterizare, a declarat pentru presa iraniană Reza Jafarzadeh, purtător de cuvânt al Societății de Aviație din Iran.

Momentan nu este clar cui îi aparținea aeronava. Din primele informații, aeronava aparținea Kârgâzstanului, însă reprezentanții aeroportului Manas din Kârgâzstan au transmis că aeronava era operată de compania iraniană Payam Air.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Harry și Meghan au sărăcit. Milioane de dolari lipsă în ultima declarație fiscală a fundației lor de caritate

Harry și Meghan au sărăcit. Milioane de dolari lipsă în ultima declarație fiscală a fundației lor de caritate Fundația Archewell, lansată de Prințul Harry și...

Planetă asemănătoare Terrei, descoperită. Cum va arăta viitorul Pământului

Planetă asemănătoare Terrei, descoperită. Cum va arăta viitorul Pământului Astronomii au identificat un exoplanetă care a supraviețuit tranziției stelei sale la o pitică albă, ceea...

Horoscop 30 septembrie 2024 

Horoscop 30 septembrie 2024  O zi în care toţi nativii vor trebui să ia anumite decizii, majoritatea în plan personal. Relaţiile cu cei dragi...

Misiune SpaceX pentru salvarea astronauților Boeing Starliner, lansată cu succes

Misiune SpaceX pentru salvarea astronauților Boeing Starliner, lansată cu succes Misiunea Crew-9 a SpaceX a decolat sâmbătă pentru a-i aduce acasă astronauții Suni Williams și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.