Un avion neozeelandez întors din drum după 5 ore de zbor, după ce nu a primit autorizaţie de a ateriza în China

Publicat:

Un avion de linie neozeelandez care lega Auckland de Shanghai a fost întors din drum după cinci ore de zbor, după ce nu a primit autorizaţie de a ateriza în China, a anunţat compania duminică, transmite France Presse, scrie agerpres.

Compania naţională neozeelandeză Air New Zealand precizează într-un comunicat că din cauza “unui detaliu tehnic (…) aparatul ce asigură acest serviciu nu are autorizaţia autorităţilor de reglementare chineze de a ateriza în China”.


Citește și : „Vestele galbene”, actul 13: 50.000 de manifestanţi în toată Franța

După ce avionul s-a întors la Auckland, pasagerii au primit un mesaj text de la companie anunţându-i că zborul lor a fost reprogramat pentru duminică seară.

Pasagerii au explicat că au fost informaţi de către pilot la mijlocul zborului că avionul nu a fost autorizat să aterizeze în China şi trebuie să se întoarcă.

“La mijlocul zborului, pilotul ne-a informat că autorităţile chineze nu au dat autorizaţia de a ateriza acestui avion şi că trebuie să ne întoarcem”, a declarat cotidianului New Zealand Herald unul dintre pasageri, Eric Hundman, profesor la New York University din Shanghai.

Citește și : Cazul Skripal: Un posibil al treilea suspect şi ramificaţii în Bulgaria

“Mă surprinde că Air New Zealand a lăsat un avion încărcat cu pasageri să decoleze fără să se asigure că ar putea ateriza la Shanghai”, a remarcat el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

METEO// Cer noros și ploi în nordul țării

METEO// Cer noros și ploi în nordul țării Pentru ziua de astăzi, meteorologii ne promit cer preponderent noros. Se așteaptă ploi, în special, în  raioanele...

Turcia și-a anulat participarea la un exercițiu NATO

Turcia și-a anulat participarea la un exercițiu NATO Ankara a insistat să nu depună planuri de zbor la FIR Atena, lucru care nu a fost...

Premier Energy anunţă că luni, 30 septembrie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere

Premier Energy anunţă că luni, 30 septembrie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni,...

Premierul rus se întâlneşte la Teheran cu preşedintele Iranului

Premierul rus se întâlneşte la Teheran cu preşedintele Iranului Premierul rus Mihail Mişustin se va întâlni luni cu preşedintele iranian Massoud Pezeshkian la Teheran, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.