Un avion Ryanair a aterizat de urgență la Berlin

Publicat:

Un avion aparţinând companiei aeriene irlandee low-cost Ryanair care asigura o legătură de la Dublin la Cracovia a fost nevoit să aterizeze pe un aeroport la Berlin, a anunţat poliţia germană, fără să precizeze imediat motivul, relatează AFP, potrivit news.ro.

Cotidianul Bild Zeitung scrie că ar fi vorba despre o alertă cu bombă.


Citește și: Scene din căsnicia unui mogul sau: tulburătorul act IV al lui Bill Gates

O purtătoare de cuvânt a forţelor de ordine a declarat AFP că un motiv ”de ordin poliţienesc” a condus la această măsură de protecţie şi a refuzat să ofere alte informaţii.

Avionul – la bordul căruia se aflau 160 de persoane – a aterizat duminică, la ora locală 20.08 (21.08, ora României), pe pista Aeroportului Berlin-Brandenburg, în sudul capitalei germane.

Luni avionul se afla în continuare pe pistă.

Aeronava urmează să plece imediat după ridicarea măsurilor de securitate, a subliniat purtătoarea de cuvânt.

Presa germană scrie că bagajele pasagerilor au fost scoase pe pistă pentru a fi verificate de echipe cu câini.

Avionul era înconjurat de numeroase echipe de poliţie.

Citește și: NSA a spionat-o pe Merkel şi pe alţi aliaţi europeni

”Aeronava companiei Ryanair a cerut să aterizeze de urgenţă şi a obţinut imediat o autorizare”, a declarat cotidianului Bild un purtător de cuvânt al aeroportului, Jan-Peter Hack.

”El este staţionat, iar poliţia şi pompierii se află la faţa locului”, a adăugat el, precizând că pasagerii au fost condusşi în terminal pentru a li se da să mănânce.

Un avion Ryanair care efectua aceeaşi legătură Dublin-Cracovia vara trecută a aterizat de urgenţă la Londra, în urma unei alerte cu bombă care s-a dovedit falsă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.