X

Un avion S-A PRĂBUŞIT peste casele din New Jersey – VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe acoperișul unei case, în urma căruia pilotul a murit, provocând o explozie care a afectat două case într-o suburbie din New Jersey a orașului New York, potrivit agenţiei Associated Press, transmite şi mediafax.

În locuință nu se afla nimeni în momentul prşbuşirii aeronavei Cessna 414, dar flăcările s-au extins la o altă casă, unde o femeie a scăpat fără a fi rănită, a anunţat primarul din Woodbridge, John McCormac.

Citeşte şi: Camera Reprezentanţilor RECUNOAŞTE ‘genocidul armean’

Avionul s-a prăbuşit la mică distanţă de o școală primară, marţi diminraţă în jurul orei 11 dimineața, potrivit inspectorului Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, Adam Gerhardt.

Zborul a pornit din Leesburg, Virginia, la bord aflându-se doar pilotul, înainte de ora 10 dimineața, au informat autoritățile. Pilotul a primit permisiunea de a ateriza pe aeroportul Linden, la aproximativ 4 km de la accident, dar a pierdut brusc contactul cu controlorul de trafic aerian, potrivit lui Gerhardt.

Citeşte şi: Forţele ruso-turce vor începe patrularea în nordul Siriei

Tags: Adam Gerhardtaeroportul LindenavionCessna 414Consiliului Național pentru Siguranța TransporturilorJohn McCormacLeesburgNew JerseySUAvirginiaWoodbridge
Categorii: Știrile zilei