X

Un băiat de 13 ani a murit într-un container de gunoi

Un băiat în vârstă de 13 ani şi-a pierdut viaţa în urma unor răni grave suferite după ce containerul de gunoi în care se presupune că dormea a fost golit marţi dimineaţă, a anunţat poliţia din statul Australia de Sud, relatează DPA, potrivit agerpres.

Băiatul de 13 ani se presupune că dormea în containerul din Port Lincoln, la aproximativ 250 de kilometri vest de oraşul Adelaide, împreună cu alţi doi băieţi din zonă, de 11, respectiv 12 ani, când recipientul a fost golit, în jurul orei locale 5:20 (19:50 GMT, luni), potrivit poliţiei.

Citește și: Adolescenţii americani vor fi vaccinaţi cu Pfizer/BioNTech

”Un băiat a reuşit să sară dar, din păcate, cel de 13 ani a suferit răni grave şi a decedat la faţa locului”, a declarat poliţia într-un comunicat. ”Al treilea băiat nu a fost rănit”, se precizează în document.

”Se presupune că şoferul camionului nu ştia că băieţii se aflau în container la momentul respectiv şi este extrem de afectat de incident”, se notează în comunicat.

Vezi și: Israelul a bombardat violent Gaza – VIDEO

”Este o veste devastatoare pentru comunitate şi pentru acea familie şi prietenii care sunt afectaţi direct”, a declarat primarul din Port Lincoln, Brad Flaherty, citat de agenţia naţională de presă din Australia AAP.

Tags: AdelaideAustralia de SudBrad FlahertycopilgunoiPort Lincoln
Categorii: Știrile zilei