X

Un băiat de 7 ani a fost ucis în cadrul unui sacrificiu ritualic

Un băiat de 7 ani a fost ucis în cadrul unui sacrificiu ritualic

Cinci persoane au fost arestate în nordul Indiei după uciderea unui băiat de 7 ani în cadrul unui sacrificiu ritualic menit să aducă noroc şcolii la care învăţa, a anunţat vineri poliţia indiană, informează AFP,  potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Alertă aeriană în România! Un grup de drone a fost reperat aproape de graniţă – Stiripesurse.md

Corpul victimei a fost descoperit duminică în patul hostelului unde locuia din localitatea Hathras, în statul Uttar Pradesh, nu departe de Taj Mahal, a precizat pentru AFP un ofiţer de poliţie, Brahm Singh.

“Băiatul trebuia să fie ars pe rug în cadrul unui ritual, dar a fost ucis înainte ca ceremonia să se încheie”, a adăugat acesta.

Un băiat de 7 ani a fost ucis în cadrul unui sacrificiu ritualic

Printre cele cinci persoane arestate după moartea băiatului se numără directorul şcolii, tatăl său şi trei profesori. Toţi au recunoscut faptele, potrivit poliţiei. Ei au fost plasaţi în arest preventiv.

Directorul este suspectat că ar fi vrut să efectueze un ritual similar cu un alt copil, în trecut.

Biroul naţional de statistici privind criminalitatea a indicat că între 2014 şi 2021 în India au avut loc 103 crime ritualice.

Anul trecut, poliţia a arestat cinci persoane după uciderea, în 2019, în nord-estul Indiei, a unei femei de 64 de ani, decapitată de un bărbat care, potrivit anchetatorilor, a comis crima pentru a comemora moartea fratelui său.

Tags: baiat ucisHathrasIndiastatul Uttar Pradeshtaj mahal
Externe