Un băieţel de cinci ani a supravieţuit atacului unui piton

Publicat:

Un băieţel australian în vârstă de cinci ani a supravieţuit după ce a fost muşcat şi târât într-o piscină de un piton lung cât o maşină mică, a declarat vineri tatăl său presei, informează AFP, potrivit agerpres.

Micuţul Beau se juca lângă o piscină din Byron Bay (est) când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio. “Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost Beau”, a explicat el.


Citeşte şi: Experţii ruşi în inteligenţă artificială îl distrează pe Putin cu o imitaţie a cancelarului german – VIDEO

Pitonul l-a muşcat pe copil, l-a făcut să cadă cu el în apă şi s-a înfăşurat în jurul unui picior al acestuia.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit.

Ben Blake a desprins apoi pitonul şi a încercat să calmeze situaţia. “Nu sunt un băieţel, l-am eliberat în 15-20 de secunde”, a povestit el.

Băiatul, considerat acum “un veritabil soldat”, se recuperează bine.

“După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a povestit tatăl său.

Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii.

Citește și: Ambasada Franţei la Beijing critică voalat politica ‘zero COVID’ a Chinei – Black News

Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular, aflat la opt ore de condus la nord de Sydney.

“Aceasta este Australia. Sunt peste tot”, a explicat el cu privire la şerpi, adăugând că pitonul a fost eliberat, întorcându-se în vegetaţie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Linkin Park îşi prezintă noua solistă şi anunţă un album de studio

Linkin Park îşi prezintă noua solistă şi anunţă un album de studio Formaţia rock americană Linkin Park şi-a prezentat noua solistă, Emily Armstrong, în timpul...

Astăzi este ultima zi pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la alegerile din această toamnă

Astăzi este ultima zi pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la alegerile din această toamnă Astăzi este termenul limită pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la referendumul...

SUA a pus sub acuzare cinci agenți ruși din serviciul GRU. Recompense de 10 milioane de dolari

SUA a pus sub acuzare cinci agenți ruși din serviciul GRU. Recompense de 10 milioane de dolari Autorităţile judiciare americane au anunţat joi acuzaţii împotriva...

La Grădina Zoologică din Chișinău s-a născut un pui exotic

La Grădina Zoologică din Chișinău s-a născut un pui exotic Momente de bucurie la Grădina Zoologică din Chișinău, unde zilele trecute s-a născut un pui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.