Un balcon al Bursei din Jakarta a căzut peste zeci de oameni – FOTO/VIDEO

Publicat:

Cel puţin 75 de persoane au fost rănite luni în Indonezia în urma prăbuşirii spectaculoase a unui tavan interior din clădirea cu două turnuri unde se află Bursa de la Jakarta, au relatat posturile de televiziune indoneziene, citate de AFP.

Structura s-a prăbuşit peste parterul turnului numărul doi al Bursei, a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei, Rheza Andhika, citat de agenţia Bloomberg, adăugând că nu este vorba de o explozie.


Citeşte şi: Igor Dodon îl proclamă pe Mihai Eminescu moldovean, nu român

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un grup de circa 40 de studenţi aflaţi la etajul care cedează brusc, ei căzând într-un morman de metale, sticlă şi moloz peste alte persoane aflate la parter. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că sunt 75 de răniţi. În mod miraculos, deocamdată nimeni nu şi-a pierdut viaţa.

Cauza accidentului deocamdată nu a fost determinată, o ipoteză fiind slăbirea structurii din cauza degradării materialului.

Respectiva clădire, cu 32 de etaje şi construită în anul 1995, a fost în anul 2000 ţinta unui atentat comis de extremiştii islamişti cu un vehicul capcană, cel puţin zece persoane fiind atunci ucise şi alte zeci rănite.

 

Ştire iniţială: Un balcon interior din clădirea cu două turnuri unde se află Bursa de la Jakarta s-a prăbuşit luni, mai multe persoane fiind rănite, au relatat posturile de televiziune indoneziene, citate de AFP, potrivit agerpres.

Structura s-a prăbuşit peste parterul turnului numărul doi al Bursei, a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei, Rheza Andhika, citat de agenţia Bloomberg, adăugând că nu este vorba de o explozie.

Citeşte şi: Dublu atac terorist în Bagdad. Cel puţin 26 de morţi – FOTO/VIDEO

Potrivit unui martor citat de Reuters, cel puţin 12 persoane au fost rănite, fiind transportate pe targă în afara clădirii.

Agenţia chineză Xinhua a relatat că zeci de persoane, majoritatea femei, au fost rănite în accident, fiind transportate la spital.

Poliţia a înconjurat clădirea şi a deschis o anchetă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău în apropierea localității Coșcodeni din...

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare Un bărbat de 38 de ani a decedat după...

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.