X

Un bărbat a fost arestat după ce a tras cu arma într-un birou de recrutare din Rusia – VIDEO

Guvernatorul regiunii Irkuţk din Rusia a anunţat luni arestarea unui bărbat care trăsese cu arma într-un birou local de recrutare, transmite Reuters, potrivit agerpres.

În mediile sociale a circulat o înregistrare video în care bărbatul se prezintă poliţiştilor drept Ruslan Zinin, în vârstă de 25 de ani. El a deschis focul în oraşul Ust-Ilimsk şi poate fi văzut într-un alt material video în timp ce trage cel puţin o dată în interiorul biroului.

Citeşte şi: Fiona a ucis doi oameni în Canada; Florida şi Cuba se pregătesc deja pentru o altă furtună puternică – Black News

Reuters nu a reuşit să confirme autenticitatea filmărilor.

Guvernatorul Igor Kobzev a scris pe Telegram că şeful biroului de recrutare a fost spitalizat în stare critică, iar trăgătorul arestat “va fi categoric pedepsit”.

Citeşte şi: Politicieni de dreapta salută victoria Giorgiei Meloni în alegerile din Italia – Black News

După ce preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat miercurea trecută mobilizarea parţială a rezerviştilor, care urmează să fie trimişi să lupte în Ucraina, au mai fost atacate şi alte birouri de recrutare din Rusia. În regiunile Daghestan şi Iakuţia, care au furnizat un număr disproporţionat de mare de soldaţi, au avut loc duminică proteste împotriva recrutării.

Tags: DaghestanIakutiaIrkuţkmobilizarerecrutarerusiaRuslan ZininVladimir Putin
Categorii: Știrile zilei