X

Un bărbat arestat la Bordeaux, după patru agresiuni cu ciocanul

Un bărbat a fost arestat vineri seară în apropiere de gara din Bordeaux, la câteva ore după o nouă agresiune cu un ciocan, a patra într-o săptămână, a anunţat poliţia, citată de AFP, potrivit agerpres.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv.

Un dispozitiv poliţienesc a fost desfăşurat în cursul zilei după agresarea unei femei, rănită uşor la cap cu un ciocan, apoi a unui bărbat la sfârşitul după-amiezii, a precizat poliţia.

Citește și : Premierul albanez Edi Rama remaniază cabinetul în contextul valului de proteste studenţeşti şi anticorupţie

Potrivit cotidianului Sud Ouest, bărbatul “a fost lovit cu ciocanul în cot. El şi-a urmărit fără succes agresorul dar a dat alarma rapid şi a furnizat o descriere ceva mai exactă, ceea ce a contribuit, fără îndoială, la reţinerea lui”.

O altă femeie a fost atacată în acelaşi mod joi, în jurul orei 08.30, tot în regiunea gării. Potrivit unei persoane care a sesizat agresiunea, victima a primit mai multe lovituri de ciocan. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, a relatat Sud Ouest. Agresorul ar fi fugit clătinându-se.

Pe 22 decembrie, o primă femeie a fost agresată într-un mod similar, tot în cartierul gării.

Citește și : Pavel Filip: Guvernul de la Chișinău susține în totalitate integritatea teritorială a Ucrainei

Tags: agresiunearest preventivbarbatBordeauxciocan
Categorii: Diaspora