Un bărbat care îi amenința pe polițiști cu cuțitul a fost NEUTRALIZAT la Paris

Publicat:

Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost “neutralizat” vineri dimineaţa în cartierul de afaceri La Defense din zona metropolitană a Parisului, a anunţat poliţia pe Twitter, transmite AFP, potrivit agerpres.

“Intervenţie în curs a efectivelor de poliţie. Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost neutralizat de funcţionari ai poliţiei care au intervenit”, se arată în mesajul transmis de prefectura de poliţie din Paris.


Citește și: UE prelungește sancțiunile împotriva Rusiei

Poliţia a îndemnat populaţia în acelaşi mesaj să “evite zona”.

O sursă din cadrul poliţiei citată de AFP a menţionat că bărbatul respectiv s-a apropiat de funcţionari ai poliţiei în jurul orei locale 10.20 (09.20 GMT) şi că poliţiştii au făcut “uz de armă” de cel puţin cinci ori.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost rănit la torace şi picior. Nu au fost furnizate detalii privind arma cu care i-a ameninţat pe poliţişti şi aceştia nu au fost răniţi în incident.

Citește și: Boris Johnson obţine o majoritate absolută în alegerile anticipate

Potrivit unor surse poliţieneşti citate de Reuters, un bodyguard a alertat poliţia în legătură cu prezenţa unui individ cu un cuţit în piaţa La Defense, iar suspectul a alergat în direcţia patrulei cu trei membri care venea să verifice situaţia, mânuind un cuţit şi strigând: “Vă omor!”.

La Defense (vest) găzduieşte numeroase sedii de firme, precum şi un mare centru comercial, un nod de transport intermodal, iar actualmente şi o piaţă populară de Crăciun.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Acțiunile CrowdStrike și Microsoft au scăzut la bursă, după întreruperea majoră a serviciilor

Acțiunile CrowdStrike și Microsoft au scăzut la bursă, după întreruperea majoră a serviciilor Acţiunile companiilor americane CrowdStrike, specializată în securitate cibernetică, şi Microsoft au scăzut...

Cum s-ar desfăşura procesul pentru eventuala înlocuire a lui Biden în cursa electorală ?

Cum s-ar desfăşura procesul pentru eventuala înlocuire a lui Biden în cursa electorală ? Ideea înlocuirii lui Joe Biden cu un alt candidat la...

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a ignorat apelurile internaţionale de...

Obama, surprins de cât de ‘dezorienta’ părea Biden la o strângere de fonduri din iunie

Obama, surprins de cât de 'dezorienta' părea Biden la o strângere de fonduri din iunie Biden l-a surprins pe Obama cu starea sa de „dezorientare”...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.