X

Un bărbat care îi amenința pe polițiști cu cuțitul a fost NEUTRALIZAT la Paris

Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost “neutralizat” vineri dimineaţa în cartierul de afaceri La Defense din zona metropolitană a Parisului, a anunţat poliţia pe Twitter, transmite AFP, potrivit agerpres.

“Intervenţie în curs a efectivelor de poliţie. Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost neutralizat de funcţionari ai poliţiei care au intervenit”, se arată în mesajul transmis de prefectura de poliţie din Paris.

Citește și: UE prelungește sancțiunile împotriva Rusiei

Poliţia a îndemnat populaţia în acelaşi mesaj să “evite zona”.

O sursă din cadrul poliţiei citată de AFP a menţionat că bărbatul respectiv s-a apropiat de funcţionari ai poliţiei în jurul orei locale 10.20 (09.20 GMT) şi că poliţiştii au făcut “uz de armă” de cel puţin cinci ori.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost rănit la torace şi picior. Nu au fost furnizate detalii privind arma cu care i-a ameninţat pe poliţişti şi aceştia nu au fost răniţi în incident.

Citește și: Boris Johnson obţine o majoritate absolută în alegerile anticipate

Potrivit unor surse poliţieneşti citate de Reuters, un bodyguard a alertat poliţia în legătură cu prezenţa unui individ cu un cuţit în piaţa La Defense, iar suspectul a alergat în direcţia patrulei cu trei membri care venea să verifice situaţia, mânuind un cuţit şi strigând: “Vă omor!”.

La Defense (vest) găzduieşte numeroase sedii de firme, precum şi un mare centru comercial, un nod de transport intermodal, iar actualmente şi o piaţă populară de Crăciun.

Tags: cutitDefensefrantaparis
Categorii: Externe