X

Un bărbat cu şase arme de foc asupra sa a fost arestat într-un supermarket din oraşul Atlanta

Un tânăr având asupra lui şase arme de foc, printre care o puşcă de asalt şi o puşcă de vânătoare, a fost arestat miercuri într-un supermarket dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, a anunţat poliţia capitalei statului american Georgia, informează joi AFP, potrivit agerpres.  

Aceste fapte au intervenit după numai două zile după masacrul comis într-un supermarket din Colorado, care la rândul său a urmat unor atacuri cu focuri de armă ce au avut loc săptămâna precedentă în mai multe saloane de masaj din Atlanta.

Citește și : Peste 30 de milioane de americani s-au infectat cu coronavirus

În afară de micul său arsenal, ce includea de asemenea mai multe tipuri de muniţii, bărbatul de 22 de ani era dotat şi cu o vestă antiglonţ.

Un client l-a văzut intrând în magazin cu arma de asalt în mână, apoi îndreptându-se liniştit spre toalete. Acelaşi martor a dat alarma.

Nu se ştie dacă suspectul, identificat ca un anume Rico Marley, avea intenţia de a comite un atac în supermarketul respectiv aparţinând reţelei Publix. Cu toate acestea, el a fost inculpat de tentativă de agresiune şi de deţinere ilegală de arme de foc, fiind apoi încarcerat.

Poliţia din Atlanta a confirmat autenticitatea unei fotografii ce prezenta obiectele pe care suspectul le avea asupra lui: o puşcă de asalt, o puşcă de vânătoare cu acţiune la pompă, un revolver, trei pistoale, mai multe încărcătoare şi cel puţin două cuţite.

Citește și : Liderii din UE discută despre accelerarea vaccinării

Tags: atlantaGeorgiapuşcă de asaltRico Marley
Categorii: Știrile zilei