X

Un bărbat de 58 de ani din satul Zubrești a murit după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 58 de ani din satul Zubrești a murit după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 58 de ani din satul Zubrești, raionul Strășeni, a ars în locuința sa cuprinsă de flăcări. Bărbatul avea dizabilități ale aparatului locomotor.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat că flăcările au cuprins gospodăria, distrugând bunurile materiale dintr-o odaie. Restul încăperilor au fost umplute de fum dens. În timpul intervenției, echipa de salvatori și pompieri a depistat în interiorul casei cadavrul carbonizat al proprietarului, potrivit albasat.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

„Incendiu a fost lichidat de către efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Strășeni. Pentru studierea situației, la fața locului s-au deplasat angajații Secției situații excepționale Strășeni și ai Inspectoratului teritorial de poliție. Cauza izbucnirii incendiului, a decesului persoanei și prejudiciul material se stabilesc”, a precizat Liliana Pușcașu.

De la începutul anului, în Republica Moldova s-au produs peste o mie de incendii în care și-au pierdut viața 65 de persoane. Recent, într-un incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Parcani, raionul Șoldănești, a ars o adolescentă de 13 ani. Fata avea dizabilități, iar în momentul producerii incendiului aceasta se afla singură în casă.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Tags: flacariStrăşeniZubrești
Social