X

Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Un bărbat de 41 de ani și-a bătut mama până ce aceasta a decedat. Femeia a fost găsită de către fiul său mai mic, la podea, fără suflare.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, cazul a fost înregistrat ieri, 3 decembrie, în jurul orei 08:00, la Soroca, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Cutremur puternic aproape de Moldova – Stiripesurse.md

Oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, care a comunicat că a venit în vizită la mama sa de 63 de ani, care locuia în același oraș, însă când a intrat în locuință, a găsit-o pe aceasta la podea, fără suflare.

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că între femeia decedată și un alt fiu de-al ei, de 41 de ani, s-ar fi iscat un conflict, în rezultatul căruia acesta i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri pe diferite părți ale corpului, în rezultatul cărora femeia a decedat.

Un bărbat din Soroca şi-a omorât mama în bătaie

Ulterior, bărbatul s-a deplasat într-o direcție necunoscută. La scurt timp, însă, oamenii legii l-au reținut pe acesta pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei. Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Tags: bataiecrimaSoroca
Categorii: SocialȘtirile zilei