Un bărbat înarmat cu un cuţit, ARESTAT lângă o şcoală evreiască din Marsilia

Publicat:

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat vineri în apropierea unei şcoli evreieşti din oraşul Marsilia, relatează media locale, preluate de dpa, potrivit agerpres. 

Elevii l-au observat pe bărbatul de 60 de ani în cursul dimineţii, a declarat prefectul poliţiei, Frederique Camilleri, pentru ziarul La Provence. Suspectul avea un cuţit asupra lui când a ieşit din maşină şi în cele din urmă a intrat într-un magazin cuşer din apropiere, a spus Camilleri.


Citeşte şi: Vaticanul vrea SĂ DESCHIDĂ catacomba Commodilla

Bărbatul a fost arestat şi nimeni nu a fost rănit.

Postul de radio Franceinfo, care citează surse din poliţie, a relatat că bărbatul avea probleme psihice. Parchetul nu a furnizat informaţii privind un posibil motiv al gestului bărbatului.

Potrivit altor relatări, bărbatul a fost mai întâi imobilizat de agenţii de pază ai şcolii. Elevii nu au avut voie să iasă din şcoală cât timp a durat operaţiunea.

Potrivit Franceinfo, prefectura de poliţie a ordonat întărirea imediată a securităţii în jurul siturilor comunităţii evreieşti.

Citeşte şi: Avertismentele de tsunami de pe coastele Pacificului au fost ridicate

Ambasada Israelului din Franţa a postat pe Twitter că, mulţumită vigilenţei agenţilor de pază ai şcolii evreieşti, a fost prevenit un incident.

Guvernul francez avertizează în permanenţă privind posibile atacuri în ţară, iar instituţiile evreieşti sunt considerate în mod special în pericol, notează dpa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu ‘orice’ preşedinte al Statelor Unite

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu 'orice' preşedinte al Statelor Unite Rusia este dispusă să coopereze cu ”orice” preşedinte al Statelor Unite ”pregătit să...

VIDEO – Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește ‘omul de culoare’

VIDEO - Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește 'omul de culoare' Clipul în care Joe Biden...

FOTO Jurnaliștii europeni, șocați de gesturile eurodeputatei Șoșoacă: ‘Vrea să exorcizeze PE’

FOTO Jurnaliștii europeni, șocați de gesturile eurodeputatei Șoșoacă: 'Vrea să exorcizeze PE' Jurnaliștii din Europa sunt șocați de comportamentul din Parlamentul European al eurodeputatei Diana...

Obama crede că Biden ar trebui să-şi reconsidere candidatura

Obama crede că Biden ar trebui să-şi reconsidere candidatura Fostul preşedinte democrat al SUA din perioada 2009-2017, Barack Obama, a afirmat în cercul său apropiat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.