Un bărbat la bustul gol a rănit cu cuţitul un poliţist la Oslo (VIDEO)! Atacatorul a fost împuşcat mortal!

Publicat:

Un bărbat la bustul gol, care ținea un cuțit, ameninţă pietonii și a atacat un ofițer de poliție, marți, înainte de a fi împușcat pe străzile din Oslo. Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că ofițerul a fost rănit, dar nu grav, transmit agenţiile de presă internaţionale.

Imaginile și fotografiile distribuite online arată un vehicul al forțelor de ordine lovind un bărbat fără cămașă în capitala Norvegiei în timp ce ținea un cuțit și amenința trecătorii.


Citeşte şi: Danemarca reintroduce certificatul de vaccinare – Black News

După ce a fost aruncat pe spate de mașina de poliție, cuțitarul reușește să se ridice în picioare și deschide ușa maşinii de poliție. În acel moment, el pare să se angajeze într-o altercație cu un ofițer așezat pe locul din dreapta înainte ca un coleg să iasă cu o armă, împușcându-l pe atacator.

Șeful operațiunilor poliţiei din Norvegia, Torgeir Brenden, a declarat că bărbatul se pregătea să înjunghie o altă persoană când mașina de poliție l-a lovit. „Era pe cale să atace oamenii de pe stradă când a venit poliția și a-a oprit”, a declarat Brenden.

„Au fost implicate două persoane în acest incident, iar poliția a gestionat lucrurile cât a putut de bine”, a spus șeful poliției fără a detalia. Se înțelege că un ofițer a fost rănit dar nu grav. Brenden a spus că nimeni altcineva nu a fost rănit, dar a adăugat că „ne putem imagina că intenționa să atace mai mult”.

Nu se știe încă care a fost motivul suspectului, deși martorii oculari susțin că bărbatul a strigat „Allahu Akbar” (Allah este mare) în timpul atacului.

Citeşte şi: Persoanele în vârstă, vulnerabile şi dublu-vaccinate au început să moară de Covid din cauza scăderii imunității – Black News

Poliția a confirmat că incidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, ora locală, în zona Bislett din Oslo. Starea suspectului nu a fost confirmată, deși unele informații sugerează că acesta a murit la fața locului.

Potrivit presei norvegiene, cuțitarul a fost condamnat în decembrie 2020 pentru comiterea unui alt atac cu cuțitul, pe 4 iunie 2019. Atacatorul, care ar fi strigat „Allahu akbar” în timpul atacului din 2019, a fost imoblizat de o armă cu şocuri electrice și arestat. A fost condamnat la îngrijiri medicale mintale obligatorii și o amendă. Bărbatul a crescut în republica Cecenia, din sudul Rusiei, și, potrivit presei locale, suferea de tulburare de stres post-traumatic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.