Un bărbat, rănit grav de un rechin pe coasta de est a Australiei

Publicat:

Un bărbat, rănit grav de un rechin pe coasta de est a Australiei

Un bărbat a fost rănit grav marţi după ce a fost atacat de un rechin pe coasta de est a Australiei, informează Xinhua.

Serviciul de ambulanţă din statul australian New South Wales (NSW) a informat că echipajul de intervenţie a fost chemat să intervină imediat după ora locală 11:00 pe plaja North Shore din Port Macquarie, în urma unor relatări potrivit cărora o persoană ar fi fost muşcată de un rechin, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Paramedicii au evaluat şi au tratat un bărbat în jurul vârstei de 20 de ani cu o rană gravă la picior şi l-au transportat la Port Macquarie Base Hospital în stare stabilă”, a precizat serviciul de ambulanţă într-un comunicat.

Întinzându-se pe mai mult de 10 kilometri, plaja North Shore este situată în partea central-nordică a statului New South Wales şi se află la o distanţă de peste 300 kilometri nord de capitala acestui stat australian, Sydney.

După incident, salvamari locali şi mai multe persoane din public au acordat asistenţă medicală tânărului rănit, folosind garouri improvizate.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

“Plajele dintre North Shore şi Lighthouse Beach (Tacking Point) sunt închise şi vor rămâne astfel pentru cel puţin 24 de ore”, a indicat Port Macquarie Hastings ALS Lifeguards.

Conform hărţii SharkSmart, gestionată de guvernul statului NSW, drone de supraveghere sunt în prezent desfăşurate în zona în care s-a produs atacul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Aude Hesbert, numită directoare a Festivalului de Film American de la Deauville

Aude Hesbert, numită directoare a Festivalului de Film American de la Deauville Aude Hesbert a fost numită luni directoare a Festivalului de Film American de...

O țestoasă a provocat întârzieri ale trenurilor în Anglia, după ce s-a urcat încet pe șine

O țestoasă a provocat întârzieri ale trenurilor în Anglia, după ce s-a urcat încet pe șine O țestoasă a provocat întârzieri ale trenurilor în Anglia,...

Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în organism

Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în organism Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în...

Cuplu găsit mort după ce a încercat să traverseze cu un iaht Atlanticul

Cuplu găsit mort după ce a încercat să traverseze cu un iaht Atlanticul Cadavrele unui cuplu care a pornit într-o călătorie cu iahtul peste Oceanul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.