X

Un bărbat și-a înjunghiat vecinul în ochi

Un bărbat și-a înjunghiat vecinul în ochi

Un bărbat a fost înjunghiat de vecinul său în ochi și a primit mai multe lovituri de cuțit în regiunea capului. Cazul a avut loc într-o localitate din Ștefan Vodă. 

Citeşte şi: Astăzi încep Jocurile Olimpice de la Paris – Stiripesurse.md
După a încercat să îl trezească și nu a reușit, bărbatul agresat a fost atacat de la spate și lovit cu un cuțit, iar când s-a întors, a suportat și plaga la ochi. Victima nu a apelat la Poliție și Ambulanță, crezând că nu a pățit nimic grav, ci doar și-a spălat față de sânge.

Un bărbat și-a înjunghiat vecinul în ochi

Persoana a ajuns la spitalul raional abia a doua zi, apoi a fost direcționat la o instituție medicală din Capitală, unde a suportat o intervenție chirurgicală. Conform declarațiilor, partea vătămată s-a împăcat cu agresorul, dar după ce ultimul a depus o plângere pe numele său, a decis să îl denunțe.

Bărbatul care a comis infracțiunea a fost condamnat la patru ani de pușcărie, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis. Pedeapsa se suspendă pentru un termen de probă de 2 ani, individul fiind obligat să ceară consimțământ pentru schimbarea domiciliului de la forțele de ordine și să nu părăsească țara.

Tags: Ştefan Vodă
Social